Bilete la Recital de vioară și pian

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 mar 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Marți 19 martie 2024 ora 19.00

Sala Palatului Cultural

Beethoven, Brahms, Bartók

Recital de vioară și pian

Vladimir Ioan Pătrașcu - vioară

Georgiana Vidican -Teohari -pian

Prezintă Roxana Sabău

Program

Ludwig van Beethoven Sonata nr. 9 în la major pentru pian și vioară op.47 „Kreutzer Sonata”

Johannes Brahms Sonata nr. 3 în re minor pentru vioară și pian op.108

Béla Bartók Șase dansuri românești
Sonata „Kreutzer”, cea mai grandioasă, impresionantă și dificilă dintre sonatele pe care Ludwig van Beethoven le-a dedicat unuia dintre cele mai cunoscute medii acustice ale muzicii de cameră, imprimă tonul serii de 19 martie 2024, un recital de vioară și pian, cu capodopere din literatura clasică.

Beethoven, Brahms și Bartók reprezintă selecția propusă de pianista Georgiana Vidican Teohari și violonistul Vladimir Ioan Pătrașcu, pentru o experiență care se îndepărtează de rutina audițiilor de joi, însă se anunță la fel de provocatoare prin conținutul ei caleidoscopic, prin intensitatea emoțională și consistența autografelor de pe paginile de partituri.

Sonata „Kreutzer”, pentru pian și vioară, op. 47, în la major, penultima lucrare beethoveniană destinată acestui duo instrumental, cea de a treia și ultima sonată pentru vioară și pian de Johannes Brahms și Dansurile populare românești de Bela Bartók împlinesc această minunată seară de recital, care reflectă la modul ideal sensibilitatea, pasiunea și performanța.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.