Bilete la RADAR editia 4 - LIVE NEW MEDIA ART

Data si locatia

27-29 oct

ora 11:00

RADAR editia 4 - LIVE NEW MEDIA ART

Bucuresti, Magazinul Bucuresti

Bilete   

de la 25,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

RADAR ediția #4 - LIVE NEW MEDIA ART

27-29 octombrie 2023, București

Program 11:00 - 23:00

RADAR este o radiografie anuală a industriei de new media art și cel mai amplu festival dedicat noilor medii digitale din România, susținut de UniCredit Bank, care va reuni o selecție de proiecte multidisciplinare realizate de artiști români din toată țara. Tema de anul acesta este Live New Media Art Performances.

RADAR prezintă instalații de new media art (AR, VR, AV, instalații interactive, video-mapping, artificial intelligence). Pe întreaga durată a festivalului vor avea loc mai multe Spectacole Live ce invită publicul să exploreze interacțiunea dintre tehnologia digitală și artele performative (dans contemportan, teatru, poezie, sound design, VJ). De-a lungul traseului, vizitatorii sunt invitați să devină la rândul lor performeri, explorând instalațiile interactive de artă digitală.
RADAR Kids, prezentat de Lidl, este secțiunea dedicată copiilor, în care aceștia vor putea explora instalații interactive create special pentru ei.

Pagină eveniment: https://web.facebook.com/events/1194465707886881
Contact: @RADAR.newmediaart
Evenimentul este dedicat și copiilor, la edițiile trecute fiind prezenți peste 2000 de tineri, în cadrul segmentului RADAR KIDS, susținut de Lidl România, care continuă și anul acesta. Vârsta recomandată pentru interacțiunea cu instalațiile este de la 3 ani la 14 ani.

Disclaimer

Accesul copiilor sub vârsta de 3 ani este gratuit. În cazul copiilor cu sensibilitate auditivă, recomandăm purtarea de căști sau a altor metode de protecție acustică. Vă rugăm să nu lăsați copiii nesupravegheați.

Instalațiile de artă includ lumini intermitente, imagini care se succed rapid, precum și sunete, și sunt contraindicate persoanelor care suferă de epilepsie, nistagmus sau alte afecțiuni similare. Din aceleași motive, accesul cu animale de companie este interzis.

Pot solicita un bilet gratuit persoanele cu dizabilităţi, cei care se încadrează într-un tip şi grad de handicap din următoarele categorii: handicap de tip fizic accentuat sau grav, handicap auditiv accentuat sau grav, handicap vizual grav, handicap neuromotor accentuat sau grav (în cazul în care boala afectează funcţiile locomotorii similar handicapului de tip fizic), handicap tip surdocecitate accentuat sau grav. Biletul se va acorda în baza certificatului.
Beneficiază de bilet gratuit și însoțitorii.

Consumul băuturilor de orice fel sau mâncare este interzis în cadrul expoziției.

Vă rugăm să rețineți că evenimentul va fi fotografiat și filmat. Participarea la RADAR implică permisiunea ca imaginea dumneavoastră să fie utilizată în scopuri necomerciale (inclusiv rapoartele media).

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.