Qui est Mahomed

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

de Remi de Vos, traducerea: Anca Rotescu
Cu: Cătălina Mustață, Cosmin Șofron
Regia: Theo Herghelegiu
Mișcarea scenică: Andreea Duță
Coloana sonoră: Călin Grigoriu
Mulțumiri scenografului Daniel Tița

O comedie pe muchie de lacrimă despre aparență și esență,n spectacol despre singurătate si disperare. O „excursie” in intimitatea cuplului modern, acaparat de cotidian și erodat de manipularea politică.

Paris, cu zece ani în urmă. Sau cu cinci. Sau acum. Arabi versus sârbi, cu alte cuvinte musulmani versus ortodocși. Dar ce fac francezii?
EA și EL sunt francezi normali. Un cuplu cu oarece vechime. Se întâlnesc seară de seară acasă, în oaza de pace și afecțiune care ar trebui să fie căminul lor. Dar nu e. Războiul de pe frontul casnic e cel puțin la fel de feroce ca și cel de afară.
Să fie vreo legătură între ele?
O comedie pe muchie de lacrimă despre aparență și esență, scrisă de un autor în vogă. Un spectacol despre singurătate si disperare. O parabolă usturătoare a degradării Europei, strivită de răsturnările sociale din ultimii 10 ani. O „excursie” in intimitatea cuplului modern, acaparat de cotidian și erodat de manipularea politică.
Două partituri actoricești susținute cu brio de Cătălina Mustață și Cosmin Șofron.

Pret bilet: 33,5 lei

Va rugam confirmati achizitionarea biletelor la 0735.026.762 sau pe mail teatru@inculise.ro pentru a va putea oferi cele mai bune locuri disponibile la momentul achizitionarii biletelor. In caz contrar veti ocupa locurile ramase nerezervate. Mentionati numele, numarul de bilete achizitionate si numarul de telefon.

Distribuie aceasta pagina