Bilete la Profu' de viata pentru tineri

Data si locatia

29 mar

ora 23:59

Cum sa te simti implinit si cool - premiera

Online, Live Streaming

Bilete   

de la 20,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Profu de viata live

Transformă-ți viața și fă primul pas spre o versiune mai bună a ta! Andrei Teașcă, art terapeut, psiholog și life coach, te invită online la "Profu' de Viață Live: Cum Să Te Simți Împlinit și Cool", să-i pui întrebări și să afli răspunsul la tot ce te frământă și nu găsești soluții.
De două ori pe lună, miercuri de la miezul nopții, ai șansa de a discuta într-un mediu sigur, fără prejudecăți și fără tabu-uri despre orice nu te lasă să dormi. Timp de o oră, Profu' de Viață va răspunde la întrebările participanților și va oferi sfaturi și soluții practice care îi vor ajute să își transforme viața.
Sesiunele sunt live și interactive, astfel încât să poți fi sigur că vei obține răspunsuri practice la întrebările tale și vei beneficia de sfaturi personalizate, adaptate situației tale. Vor fi și exerciții și propuneri de acțiuni concrete astfel încât soluțiile propuse să producă efecte vizibile, iar schimbările din viața participanților să-i ajute și să-i învețe cum să se simtă împliniți și cool în orice situație.
Indiferent dacă te confrunți cu probleme de anxietate, depresie, probleme la școală, în dragoste sau pur și simplu cauți să-ți îmbunătățești calitatea vieții, Andrei Teașcă îți va fi alături și te va ghida pas cu pas spre soluțiile care te vor face să te simți mai bine.
Cumpără acum codul tău de acces la sesiunea live "Profu' de Viață Live: Cum Să Te Simți Împlinit și Cool" și pregătește-ți lista de întrebări. Nu lăsa ca timpul să treacă fără să faci ceva pentru tine. Fă primul pas și transformă-ți viața chiar acum!"

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.