Bilete la Profu' de viata pentru parinti

Data si locatia

29 mar

ora 22:00

Cum să-ți imbunătățești relația cu copilul tău - premiera

Online, Live Streaming

Bilete   

de la 20,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Profu de viata live

Dragi părinți,
Copii nu vin pe lume cu un "Manual de ultilizare", așa-i? Vă doriți să fiți părinți mai buni și să descoperiți cum funcționează, care le sunt nevoile emoționale și cum trebuie să-i creșteți? Vreți să faceți un pas înainte spre o relație mai apropiată și mai armonioasă cu copiii voștri?
Haideți online, miercurea de la ora 22.00 la "Profu' de Viață Live: Cum Să Îți Îmbunătățești Relația cu Copilul Tău". În fiecare săptămână, veți avea ocazia să puneți întrebări și să discutați cu art terapeutul, psihologul și life coach-ul Andrei Teașcă despre problemele sau întrebările care vă frământă în ceea ce privește educația copiilor voștri, statutul vostru ca părinți sau relația parinte-copil.
Fiecare întâlnire va fi o oportunitate unică de a descoperi secretele comunicării eficiente cu copiii voștri și de a primi sfaturi practice pentru a vă dezvolta abilitățile de parenting.
"Cum să gestionez situațiile conflictuale cu copiii mei?"
"Cum să îmi întăresc legătura cu copilul meu adolescent?"
"Cum să ajut copilul meu să își dezvolte încrederea în sine?"
Veți primi răspunsuri la astfel de întrebări, precum și sfaturi și strategii personalizate, specifice nevoilor voastre. Profu' de Viață vă va ghida pas cu pas și vă va ajuta să găsiți soluții eficiente pentru problemele pe care le întâmpinați în viața de familie.
Pentru a praticipa online la Profu' de Viață Live: Cum Să Îți Îmbunătățești Relația cu Copilul Tău", tot ce trebuie să faceți este să achiziționați un cod acces. O investiție mică, care vă va aduce beneficii mari în relația cu, copiii voștri și în dezvoltarea personală a fiecăruia dintre voi.
Timpul zboară, iar copiii cresc repede! Asigurați-le un început emoțional bun în viață și învățați împreună să fiți o familie iubitoare, echilibrată și fericită! Vă așteptăm cu drag!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.