Proconsul - Aniversar 18

Alege evenimentul

23 oct

ora 19:30

Proconsul - Aniversar 18

Resita, Sala Cinema Dacia

Bilete   

de la 60,00 RON

24 oct

ora 19:30

Proconsul - Aniversar 18

Caransebes, Cinema Luna

Bilete   

de la 60,00 RON

25 oct

ora 19:30

Proconsul - Aniversar 18

Deva, Teatrul de Arta

Bilete   

de la 60,00 RON

27 oct

ora 19:30

Proconsul - Aniversar 18

Lugoj, Teatrul Municipal Traian Grozavescu

Bilete   

de la 60,00 RON

PROCONSUL –CONCERT ANIVERSAR 18

PROCONSUL, trupa de pop – rock compusa din 6 muzicieni,Bogdan Marin(Bodo),Dragos Dinca,Robert Anghelescu,Robert Ursache,Gheorghe Emanuelsi ValentinPetricenco, isi anverseaza cei 18 ani de la infiintare printr o serie de concerte ce vor avea loc in mai multe localitati din tara.
Povestea lor incepe in 1999, odata cu aparitia maxi single-ului de debut De la ruși si este prima trupa din Romania care castiga trofeul Cerbul de aur.
Convinși că pot reuși pe scenă mare, își schimbă numele din “Take five” în Proconsul, și compun primele piese originale. Materialul care conține și piesele De la ruși…, Barosanu`se bucură de succes imediat.
În 2000, cu piesa “Cerul” obțin locul 3 la festivalul de la Mamaia, secțiunea creație.
În anul 2001, Proconsul lansează un nou album: “Mi-ai luat inima”.
În 2002 Karcsi părăsește formația, locul lui fiind luat de Florin Barbu (ex. Blazzaj).
În acelasi an, albumul “Mi-ai luat inima” se transformă în album de aur, datorită celor peste 50.000 unități vândute.
În 2003 apare al patrulea produs “10 Povești” iar single-ul “Nu mi-e bine fără tine” are un videoclip inedit și prefațează un disc cu 10 povești de dragoste care se vinde și el, pe o piață muzicală efervescentă dar foarte piratată în peste 20.000 de unități.
Urmează apoi în 2004 albumul “5″ care marchează cinci ani de Proconsul și cinci albume scoase.
Albumul conține numai piese de 5 stele ale celor cinci membrii și arată o maturitate componistică la care a ajuns grupul în cei 5 ani de la debut.
În 2005 scot un disc live” Balade. Pentru tine.
în 2007, albumul “Dă mai departe” aduce aceleași sonorități complexe și melodii frumoase- semnătură “Proconsul”. Orchestrații de natură clasică cu full strings orchestra la “Tu”, balade, rock, precum și un tribut adus trupei favorite Toto (Nu plânge), toate sunt pe acest CD.
Anul 2009 este anul în care basistul formației Florin Barbu pune capăt unei colaborări de 7 ani cu formația și părăsește Proconsul
Din iunie 2009 Proconsul își reîntregește formulă, cooptandu-l la chitară bass pe James Alexander Lascu, un American la București!
În 2009 albumul “Sens Unic” dă ascultătorilor exact ceea ce vor să audă de la această formative. Are soundul deja cunoscut Proconsul cu influențele new, wave, havey, și pop rock ale anilor ’80.
Au urmat multe premii si distinctii in palmaresul trupei, de genul”Cel mai bun grup al anului’,”Cea mai buna piesa a anului”,”Cea mai buna voce masculine a anului”.Dar cel mai pretios trofeu dintre toate este dragostea aratata de fanii lor in toti acesti ani,fani al caror numar este in continua crestere
Baietii isi propun sa arate ca orice este de calitate nu se demodeaza niciodata.
Bun si simplu va fi spectacolul pus in scena de trupa care si a pastrat identitatea, mentinand spiritul ce i a consacrat in piesele lansate de a lungul timpului.
Vei asculta live, in orasul tau,piesele pe care le ai fredonat de atatea ori;”Cerul”,”De la rusi”,”Pentru tine”,”Langa mine”,Altceva”,”Nu mi e bine fara tine”,”Mi ai luat inima”,”Un om mai bun” si multe altele.
“Haide sa atingem cerul impreuna’’este mesajul trupei pentru fanii sai.

Program turneu : Resita- 23 oct.,Caransebes -24 oct.,Deva 25 oct.,Timisoara-26 oct.,Lugoj-27 oct,Arad -28 oct.

Informatii si rezervari : 0787 555 049.

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea