Bilete la Priveste cerul...

Data si locatia

20 oct

ora 19:00

Priveste cerul... - Premiera

Bucuresti, Teatrelli

Bilete   

de la 28,35 RON

Un spectacol de Bogdan Bolohan
Breakdance și teatru-dans.

Există oare o alăturare mai surprinzătoare?

În viteza mediului urban, în agitația vieții de birou din care adesea nu mai reușim să ne desprindem pentru a ne putea bucura de lucrurile simple – un spectacol ne face o invitație.
Când ceea ce înseamnă rutina zilnică ne sugrumă, iar tehnologia devine indispensabilă, dar în același timp acapartoare – un artist ne spune:

Privește cerul…

Bogdan Bolohan și-a început cariera chiar ca dansator de breakdance pe străzile Bucureștiului. Astăzi, a devenit coregraful uneia dintre cele mai de succes emisiuni din țară, „Românii au talent!”. Și a reușit să pună împreună într-un spațiu cult street dance-ul și teatrul și să armonizeze cele două sfere culturale într-un mod absolut unic.

Privește cerul…, noua producție semnată Bogdan Bolohan, aduce pe scena Teatrelli această combinație inedită: mișcări de breakdance pe un fundal sonor de muzică clasică și videoproiecții. Totul într-un spectacol de teatru-dans cu un suflu proaspăt și un mesaj extrem de actual.

În crearea spectacolului, Bogdan Bolohan s-a lăsat inspirat de mesajul artistului român care – deși își păstrează anonimatul – a reușit să cucerească atât Bucureștiul, cât și Parisul cu îndemnul său simplu, devenit viral, scris pe ziduri părăsite, pereți de clădiri: privește cerul... / regarde le ciel...

Durata: 60 min

Regie, concept și coregrafie: Bogdan Bolohan
Scenografie: Bogdan Bolohan
Light design: Ștefan Vasilescu

Cu:
Bogdan Bolohan
Cristina Diatcu
Cristian Dragoș Roșu
Laurențiu Ioan Ioanovici
Bogdan Zamfir
Bogdan Pleșa

Distribuie aceasta pagina