Bilete la Printesa si Magicianul

Data si locatia

19 dec

ora 10:30

Printesa si Magicianul

Bucuresti, Sala Luceafarul

Sold Out   

bilete epuizate

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Prințesa și Magicianul

la Sala Luceafărul (fostul Cinema PRO)

Spectacol muzical cu momente de magie

Vârstă recomandată: + 3 ani

Platforma AMTeatru prezintă spectacolul „Printesa și Magicianul”, a cărui premieră a avut loc la Opera Comică pentru Copii la finalul lunii septembrie și a mai avut în toamnă reprezentații la ARCUB, Parcul "La Țară" și Centrul Cultural "Ion Manu" din Otopeni.
Echipa artistică este formată din magicianul Bogdan Muntean, solista Andra Baciu, realizatorul Mădălin Guruianu. Beneficiarii acestui proiect sunt familiile, copiii și adolescenții, dar și adulții care își doresc să se bucure de vizionarea unui spectacol de calitate. Prin intermediul poveștii și a personajelor, spectacolul transmite mesaje puternice despre curaj, prietenie și puterea de a visa. Abordarea proiectului se bazează pe o combinație armonioasă între elementele de teatru, muzică, elemente de magie și efecte speciale. Astfel, publicul va fi transportat într-o lume magică și va putea trăi o adevărată aventură alături de artiști. Oportunitatea sa mai este susținută și de dorința publicului de a se bucura de experiențe live și tangibile, care să ofere inspirație și mesaje pozitive.
Bogdan Muntean a început sa studieze arta Magiei în anul 2004 pe când era student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea arta actorului la clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu. A studiat Arta Magiei alături de maestrul Retas Matei - câștigător în 1973 al Campionatului Mondial de Magie. Cei 4 ani de studiu cu maestrul Retas au fost inobilați și de colaborări cu J.P. Vallarino și Carlos Vaquera - magicieni francezi cu renume pe plan mondial. Pe lângă spectacolele susținute la Ateneul Român „Crăciun pentru toți” ( 2007), „Nopți albe” Sibiu (2007), București 550 de ani (2009), București Capitala veseliei (2009), Zilele Galațiului (2009), Zilele Brailei, 1 iunie Tulcea, 1 Iunie Focșani. Activitatea sa artistică o include și pe cea de regizor. În 2009 a montat la Teatrul Metropolis spectacolul „Cum m-am lăsat…”- după Hannes Stein, spectacol ce a fost invitat la Festivalul Fringe- Brașov (2009), în Zilele Bucureștiului (2009). Din 2010 colaborează constant cu opera comică pentru copii unde are spectacole proprii, precum magic way, universul magiei, noaptea magiei și pregătește încă o premieră cu o poveste magică.

Solista Andruni Baciu este o adolescentă talentată și perseverentă, care a colaborat cu mai mulți artiști de renume precum Adi Nour, Monica Opra, Zoli Toth. membru fondator și soprană în „Cor cu Dor”, a susținut concerte în țară și în străinătate, cu participări pe mari scene alături de Corul Național de Cameră MADRIGAL-marin constantin și de mari cântăreți de muzică pop: Tom Odell, Andra, Smiley, Nikos Vertis. De-a lungul timpului, a primit premii pentru interpretare - chitară, pian și voce - în concursuri și festivaluri naționale. Mai mult, Andruni Baciu este co-fondator AMTeatru, alături de Mădălin Guruianu, cu numeroase materiale redactate, plus apariții în media scrisă, la radio și televiziune.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.