Primul concert de Craciun cu Horia Brenciu

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primul Crăciun cu Horia Brenciu la Sala Palatului
Cele doua spectacole de pe 9 si 10 Decembrie 2017 sunt SOLD OUT
Al treilea spectacol pe 8 Decembrie 2017

Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, pe 9 si 10 decembrie, care se anunță a fi evenimentul anului 2017.

Asa cum era de asteptat biletele pentru cele doua spectacole s au epuizat rapid, prin urmare avem cel de al treilea spectacol pe 8 decembrie.

Dupa 3 albume cu record de vanzari, dupa 15 concerte sold out la Sala Palatului si dupa 3 turnee nationale, showman-ul Romaniei declara:

“Iarna asta, cuvantul de ordine va fi SARBATOARE! Sarbatoare, sarbatoare, sarbatoare! Anul asta, in decembrie, vreau sa petreceti primul Craciun cu mine!”

Anul acesta, in premiera, toate piesele magice de Craciun vor purta semnatura Horia Brenciu!

“In fiecare an ma gandesc la ceva aparte pentru intalnirile noastre de la Sala Palatului. De mult timp imi doream sa va cant piesele mele de Craciun, “Noapte de Craciun” sau “Seara de Craciun”, dar si frumoasele noastre colinde traditionale. Si ca tabloul sa fie complet, “Jingle bells”, “It’s the most wonderful time of the year” sau “Let it snow, let it snow” trebuie sa fie si ele prinse in playlist. Pe toate le veti auzi intr-un show unic, cu cadouri si suprize, pe care numai Mos Craciun vi le poate darui!”

Pentru al șaselea an, de când concertează la Sala Palatului, cel mai bun showman al României, împreuna cu orchestra lui promit un spectacol cât două concerte, ambele într-o singură seară. Hiturile, piesele noi, invitații surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului!

Pentru prima data de Craciun, la Sala Palatului, Horia Brenciu declara ca “veti avea parte de cea mai tare promotie artistica a tuturor timpurilor: 2 spectacole intr-unul singur!”

In cazul de fata, promotia nu inseamna reducere, ci din contra, dublarea tuturor normelor muzicale de sarbatori! Suna putin misterios, dar numai cei care-si vor lua bilet vor intelege sensul cuvintelor de mai sus.

“Tot ce v-ati dorit sa auziti de Craciun veti putea savura intr-o singura seara! V-astept la primul Craciun alaturi de mine, pe 8, 9 si 10 decembrie, la Sala Palatului!”, a incheiat artistul.

Distribuie aceasta pagina

)