Poveste de Craciun

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

“Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe scena Sălii Polivalente nume mari din artele spectacolului și nu numai. Publicul va avea ocazia să ia parte la momente cu artiștii lirici și Baletul Operei Comice pentru Copii, dar și cu mulți invitați surpriză!

La edițiile trecute au încântat publicul Felicia Filip & IRIS, Mario Hossen, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Iordache Basalic, Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, Laura Bretan, Mihai Mălaimare & Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Alina Eremia, Orchestra Simfonică București, Corurile Cantus Mundi București, Școala de Balet "Jaqueline", Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS București, Soliștii și Baletul Operei Comice pentru Copii.

O scenă monumentală, soliști de prim rang, orchestră live, momente de balet clasic și modern, coruri de copii din toată țara, plus un periplu muzical cu invitați de marcă.

Haideți să ne bucurăm împreună de atmosfera Sărbătorilor de Iarnă în cel mai mare eveniment de la acest final de an! Fă o bucurie copilului tău de Sărbători! Adu-l la un spectacol-eveniment!

Distribuie aceasta pagina