Bilete la Positive Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Update 11.03.2020 12:00 :

ANUNT SPECIAL!

Clientii care au achizitionat bilete offline prin intermediul partenerilor de vanzare Bilete.ro, pentru evenimentele ce au fost afectate de Ordonanta nr.6 din 08.03.2020 si nu si-au oferit e-mailul ca data de contact vor fi rugati sa trimita un mail catre info@bilete.ro pentru a putea primi informatii suplimentare despre statusul evenimentelor afectate.

Pentru cei care stiu statusul evenimentelor si nu au primit e-mail-ul de instiiintare va rugam descarcati formularul de aici si trimiteti-l pe e-mail la info@bilete.ro .

Va multumim pentru intelegere!

Update 09.03.2020 08:00 :
Salutare, Client Bilete.ro!

În contextul deciziilor luate de Ministerul Afacerilor Interne pentru siguranța cetățenilor, respectiv evitarea răspândirii virusului COVID-19, vă anunțăm pe această cale că suntem în legătură strânsă cu organizatorii evenimentelor ce urmau să aibă loc între 9-31 martie 2020.

În funcție de informațiile primite de la organizatori pentru fiecare eveniment în parte, vă vom informa în cel mai scurt timp prin e-mail și prin afișarea pe website-ul nostru www.BILETE.ro despre statusul fiecărui eveniment.

Toate informațiile sunt în curs de actualizare, deci apelăm la răbdarea dumneavoastră; vă vom pune la dispoziție o adresă de email special creată pentru informații suplimentare în conexiune cu recentele evenimente.

Vă reamintim că Bilete.ro nu este organizatorul evenimentelor, ci platforma care se ocupa doar de vânzarea biletelor.

Având în vedere situația unică și fără precedent în care ne aflăm, apelăm la înțelegerea dumneavoastră, aceste decizii fiind luate de către autorități și organizatori strict pentru siguranța noastră, a tuturor.

Vă urăm sănătate vouă și celor dragi!

#StaySafe

Positive Festival revine cu forțe proaspete! Pe 14 & 15 martie 2020, Berăria H va găzdui, pentru a doua oară, cel mai mare festival indoor de muzică INDIE / ALTERNATIVE / NEW WAVE - made in Romania.

LINE UP: Implant Pentru Refuz, Macanache, Argatu' & Moș Martin, E.M.I.L., Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome, Blazzaj, Phaser, Kumm, Reckaze, Nameen, Ceinaru, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Abonament 2 zile: 59 LEI - Standing (toată sala, inclusiv în fața scenei)
Bilet pentru 1 zi: 39 LEI - Standing (toată sala, inclusiv în fața scenei)
55 lei - Seated (cu loc la masă)

Biletele & Abonamentele pentru zona Standing includ acces la zona de Food & Bar. Aici vor exista și câteva mese / scaune / bănci ca să ai unde să-ți tragi sufletul.

Pentru biletele din zona Seated se vor prelua rezervări, iar servirea se face a la carte (din meniul Berăriei H) sau auto-servire (din zona de Food & Bar)

Accesul minorilor la acest eveniment este permis doar dacă sunt însoțiți de un adult.

PROGRAM:

Sâmbătă - 14 martie
18:30 - ACCES EVENIMENT
19:45 - Phaser
20:30 - Blazzaj
21:45 - Reckaze, Nameen & Ceinaru (INTERESOUND)
22:40 - Argatu' & Moș Martin
23:45 - Cred Că Sunt Extraterestru + Fantome
01:15 – Macanache

Duminică – 15 martie
17:30 - ACCES EVENIMENT
18:30 - Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut
19:30 - Kumm
20:30 - E.M.I.L
21:45 - Implant Pentru Refuz

Partner: Virgin Radio

IMPORTANT:
Pentru zona Seated, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor. La Zona Standing NU este necesară o rezervare în prealabil.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.