Pic si aventurile sale

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pic și aventurile sale

Sinopsis: Ce se întâmplă când nu asculți de Albă că Zăpada și pleci din grădina cu flori? Ce sacrificiu ești dispus să faci în numele prieteniei? "Nu e de ajuns să fii deștept, dacă nu ești și ascultător" va zice Pic. Prin ce aventuri vor trece cei doi pitici de grădină, Pic Pitic și Tic cel Mic? Vor reuși ei să scape din ghearele viclenilor Lemurian Popescu și Mița Vulpița? Vor reuși să se întoarcă acasă, cu bine, în grădina cu flori? Haideți alături de noi într-o drăgălașă și amuzantă călătorie plină de culoare și muzică, potrivită întregii familii, și veți afla răspunsurile la toate întrebările!

Un spectacol de Raluca Botez, producție a Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu.

Durata: 1h
Distribuția:

Pic – OANA MARIA DRAGNE
Tic – BOGDAN FLOREA
Lemurian Popescu – ȘERBAN CHIȚU
Alba, Mița – RALUCA BOTEZ

Informatii utile :

”1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Distribuie aceasta pagina