Bilete la Petros Klampanis - Workshop de contrabas

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 mai 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teatrelli, 26 mai 2019, orele 12.00 – 14.00

Petros Klampanis - unul dintre cei mai interesanți muzicieni ai generației sale (așa cum l-a denumit All About Jazz) – ne invită să explorăm propriul potențial muzical în cadrul unui workshop de contrabas, susținut la Teatrelli.

Cum îți găsești vocea ca artist, cum simți ritmul și performezi alături de o trupă de jazz? Klampanis va încerca să răspundă la toate aceste întrebări duminică, 26 mai 2019, de la ora 12.00.

Iar după un sneak peek în ceea ce înseamnă universul unui muzician de jazz, seara, de la ora 20.00, vă invităm să-l ascultați live pe Petros Klampanis, pe scena Green Hours Jazz Fest, alături de Kristjan Randalu [EE] – pian și Bodek Janke [PL] – percuție (mai multe detalii despre concert: https://www.facebook.com/events/2311698042410807/) .

Intrarea la workshop este liberă (în limita locurilor disponibile). Evenimentul se adresează atât muzicienilor, cât și celor pasionați de jazz, care sunt curioși să afle mai multe despre procesul de creație al unui artist. Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Despre Petros Klampanis

Denumit de Bass Player Magazine un „as al contrabasului”, compozitorul și contrabasistul Petros Klampanis a crescut și s-a format în Grecia, la confluența dintre folclorul mediteranean și cel balcanic.

În prezent artistul trăiește la New York, fiind într-o căutare permanentă de modelități unice de a integra în compozițiile sale elemente din genuri diferite, de la muzică clasică la pop.

Klampanis a colaborat cu artiști de renume mondial, dintre care: Snarky Puppy, Greg Osby, Jaques Morelenbaum, Shai Maestro, Gilad Hekselman, Ari Hoenig și Jean-Michel Pilc.

Pe lângă aparițiile sale pe numeroare scene din SUA, inclusiv celebrele Carnegie Hall, Lincoln Center și Blue Note Jazz Club din New York, Klampanis a concertat în cadrul unor festivaluri de renume precum: Jazzahead! din Bremen, XJAZZ Festival din Berlin, Harlem Arts Festival, Megaron Mousikis Athinon, Megaron Mousikis Salonic, Onassis Cultural Centre NY sau Stavros Niarchos Foundation Cultural Centre.

Albumul său Chroma, lansat de Motema Music, a fost distins cu premiul pentru Cel mai bun album live 2017 de către Independent Music Awards. Din 2011 a înregistrat 3 albume ca band leader, bucurându-se de numeroase aprecieri atât ca instrumentist, cât și în calitate de compozitor.

www.petrosklampanis.com

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.