Petrica si Lupul

Alege evenimentul

31 mar

ora 10:00

Petrica si Lupul

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Salonul Mozart)

Bilete   

de la 25,00 RON

01 apr

ora 10:00

Petrica si Lupul

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Salonul Mozart)

Bilete   

de la 20,00 RON

După ce ne-a bucurat cu muzica sa în îndrăgitele opere "Don Pasquale" și "Hänsel și Gretel", Ansamblul Serioso revine pe scena Operei Comice pentru Copii, de această dată în spectaculosul Salon Mozart, cu o poveste simfonică gata să-i țină atât pe copii, cât și pe părinți sau bunici, cu sufletul la gură. "Petrică și Lupul" este o lecție despre joacă, prietenie și empatie.

Acolo unde lupii încă trăiesc nestingheriți în apropierea oamenilor, Petrică ajunge să înțeleagă cât de importantă este prietenia dintre om și animal.
Vă invităm să vă lăsați purtați de bucuria muzicii chiar în mijlocul acestei povești fermecătoare.

Informatii utile:
1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Distribuie aceasta pagina