Bilete la PERKUCIGO

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 apr 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

PERKUCIGÓ
24 aprilie 2024, sâmbătă, ora 18.00 / Cinematograful Csíki Mozi
Bilet de intrare: 15,00 lei
Producția cu titlul Perkucigo, este realizat de actorii Teatrului Tamási Áron din Sfântu Gheorghe, Fekete Lovas Zsolt și Székely Csaba. Spectacolul a fost prezentat anul trecut în Sf. Gheorghe, se bazează mai mult pe elemente stand-up și este de fapt o performanță de concert-teatru, care va fi prezentată acum și publicului din Miercurea-Ciuc.
Evenimentul a fost prezentat deja în 12 locații, în limbile maghiară și română, în țară, dar și de peste hotare.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.