Bilete la Pentru ultima data impreuna

Data si locatia

25 mai

ora 20:30

Meciul de adio al Generatiei de Aur

Bucuresti, Arena Nationala

Bilete   

de la 40,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

În data de 25 mai începând cu ora 20:30, pe Arena Națională din București va avea loc cel mai așteptat eveniment sportiv al anului 2024. Intitulat ”Pentru ultima dată împreună”, evenimentul de retragere al Generației de Aur îi aduce din nou în fața unei țări întregi pe oamenii care au bifat cele mai importante performanțe ale echipei naționale, reușind mereu să mențină emoția și entuziasmul în casele românilor.
La 30 de ani distanță de la partidele cu Argentina și Columbia, Generația de Aur rămâne un simbol puternic al performanței, dedicării, curajului, speranței, unității și al adevăratelor valori sportive.

La meciul demonstrativ îi vom avea pe teren pe cei mai importanți jucători din perioada 1990-1994, nume precum: Gheorghe Popescu, Ionuț Lupescu, Miodrag Belodedici Gheorghe Hagi, Florin Prunea, Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu. Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și mulți alții, alături de personaje marcante ale fotbalului internațional. Rivaldo, Luis Figo, Jose Mourinho și Hristo Stoichkov sunt doar câțiva dintre cei care vin pe Arena Națională pentru a ne oferi o doză garantată de spectacol.

Pe Arena Națională sunt așteptați peste 50.000 de români să retrăiască clipele pline de bucurie oferite în decursul anilor de actorii principali ai acestui eveniment.

Termenii si conditiile de participare sunt prezente aici AICI

Ultimul meci al Generației de Aur se va juca pe 25 mai 2024

Pentru a veni în sprijinul campionatului intern și a pregătirii jucătorilor naționalei pentru turneul final al Campionatului European, meciul de adio al Generației de Aur va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024, de la aceeași oră cu cea la care era programat initial, 20:30. Această modificare vine în urma oficializării programului ultimei etape din Superliga, care se va disputa chiar în weekend-ul 18-19 mai, dată la care era programat, inițial, meciul Generației de Aur. Astfel, naționala lui Hagi și Popescu îî va aștepta pe suporteri în același loc, dar cu exact o săptămână mai târziu, pentru că ultimul lucru pe care l-ar fi făcut Generația de Aur ar fi fost să încurce programul echipelor românești și al naționalei noastre într-un moment atât de important precum un turneu final, sperând, ca noi toți, la o nouă vară de vis cu victorii tricolore.

Peste 15.000 de bilete s-au vandut deja, desi mai sunt 5 luni până la marele eveniment. Bilete pentru meciul anului 2024 se pot cumpăra de AICI.


“Pentru ultima dată împreună” – Meciul de adio al Generației de Aur
Sâmbătă, 25 mai, ora 20:30 – Arena Națională

Tribuna “Didi Prodan” Inel 1 - 60 lei + taxe
Tribuna “Didi Prodan” Inel 2 - 50 lei + taxe
Tribuna “Didi Prodan” Inel 3 - 40 lei + taxe
Tribuna Sud Inel 1 - 60 lei + taxe
Tribuna Sud Inel 2 – 50 lei + taxe
Tribuna Sud Inel 3 - 40 lei + taxe
-------------------------------------------------------------------
Tribuna 1 Vest VIP 1 - 250 lei + taxe (SOLD OUT)
Tribuna 1 Vest VIP 2 - 150 lei + taxe (SOLD OUT)
Tribuna 1 Vest Inel 2 - 90 lei + taxe
Tribuna 1 Vest Inel 3 - 60 lei + taxe
Tribuna 2 Est Inel 1 - 90 lei + taxe (SOLD OUT)
Tribuna 2 Est Inel 2 - 80 lei + taxe (SOLD OUT)
Tribuna 2 Est Inel 3 – 60 lei + taxe

Accesul in staditon se va face incepand cu ora 18:30!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.