Bilete la Pe o panza de paianjen

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 oct 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

PE O PANZA DE PAIANJEN !
OCTOMBRIE ORA 20:00
GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI C-TIN TANASE
Spectacolul PE O PANZA DE PAIANJEN ce trebuia sa aiba loc pe data de 12 OCTOMBRIE ora 20:00 la SALA MARE a TNB, SE MUTA LA GRADINA DE VARA HERASTRAU!
Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire.De tot .Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte, Alma, sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima .Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui .Sunt convocati prietenii.Fiecare tabara primeste intariri . Surprizele se tin lant. Iar finalul………. lasa urme adanci.
O poveste intensa, care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “ adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .
Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprisor, Andi Vasluianu  si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica, purtand publicul, cu talent si rafinament, printr-un carusel de emotii.
Distributie ( in ordinea aparitiei ) :
Vlad Zamfirescu – Andu
Medeea Marinescu – Alma
Mirela Oprisor – Lori
Andi Vasluianu – Petru
Diana Roman – Doroteea
PRET BILET 120 RON

ATENTIE!!!!!

Sector stanga, centru, dreapta, inseamna privind dinspre scena spre sala!
.
Vă aducem la cunoștință și un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:
– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
Atenție! Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– Termoscanarea de către personalul organizatoric. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacole.
– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane . Vă rugăm, în acest sens, să ocupați locurile pe care le-ați primit la achiziționarea biletelor.
– Vă recomandăm să ajungeți la sala de spectacol cu aproximativ jumătate de oră înainte de ora de
începere a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a temperaturii și a biletelor.
*Atenție! Spectatorii trebuie să urmeze traseul desemnat special către locurire procurate, respectând indicațiile organizatorului.
*Fiind un spaţiu în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni: restituirea banilor pe bilete sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului.

*Intrarea la spectacol se va face exclusiv pe baza biletului achiziționat.
*Achiziționarea biletului reprezintă acordul dumneavoastră pentru regulile enunțate anterior.

ATENTIE! NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT LA 500!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.