Bilete la Operett est

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Operett Gála

Mahó Andrea & Bódi Barbara & Csengeri Attila & Kurkó József

Az előadás műsorideje.90 perc/ félplayback---lehet egyben vagy szünettel, ahogy szeretnéd.

Egy csillogó és emlékezetes műsor, amelyben az operettet mint hungarikumot ünnepelünk és népszerűsítünk. Egy megismételhetetlen zenei időutazás ahol a legismertebb és legkedveltebb dalok csendülnek fel legkiválóbb előadókkal.A gálán: Mahó Andrea, Bódi Barbara,Csengeri Attila és nem utolsó sorban Kurkó József lépnek fel, akik hosszú évek óta játszanak operett főszerepeket. Az Operett Gála különleges élményt ígér mindazoknak, akik szeretik az operettet, és azoknak is, akik most ismerkednek meg ezzel a csodálatos műfajjal. Az est során olyan klasszikusok darabokból csendülnek fel a legpopulárisabb dalok, mint a Csárdáskirálynő, A víg özvegy, Mágnás Miska, Marica Grófnő, Lili Bárónő, Bajadér stb…

Fellépőkről bővebben:

Mahó Andrea, prímadonna: Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő, színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemem diplomázott. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Hangjával és tehetségével már több ízben elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és előadóművészeket, mint Rhoda Scott, José Cura.

https://www.youtube.com/watch?v=z6vtRu6i_JI

Bódi Barbara szubrett :pályafutása korán indult, amikor már iskolásként szolfézs-zeneelméletet, éneket és zongorát tanult. A gimnázium után a Shakespeare Színművészeti Akadémián folytatta tanulmányait, majd az Operett Akadémián Színész I. minősítést szerzett. Karrierje során számos díjat nyert, és tehetségét a Budapesti Operettszínház is gyorsan felismerte, ahol Daisy Parker szerepében debütált a Bál a Savoyban című darabban.Barbara a színpadon számos jelentős szerepben tűnt fel, mint például a Luxemburg grófja Juliette-je, a Csárdáskirálynő Stázi-ja, és a Marica grófnő Liza-ja. Nemzetközi szinten is sikereket aratott, Japánban, Frankfurtban, Sanghajban, Münchenben és Jekatyerinburgban is ovációval fogadták előadásait.Bódi Barbara tehetsége és művészi sokoldalúsága folyamatosan lenyűgözi a közönséget, igazán kivételes művészt, aki továbbra is fényesen ragyog a magyar és nemzetközi művészeti életben.

https://www.youtube.com/watch?v=HwNpEEevuiM

Csengeri Attila bonviván: EMeRTon–díjas színész, énekes, aki számos sikeres előadásban játszott főszerepet, mint például a Madách Színházban, a Budapesti Operettszínházban, Pesti Magyar Színházban stb… Kiemelt szerepei közül: Jézus Krisztus szupersztár – Jézus, Az Operaház Fantomja – Fantom, István, a király – István és Torda, A nyomorultak – Enjolras.Csengeri Attila tehetsége és elhivatottsága révén jelentős alakja a magyar színházi és zenei életnek, és számos nézőt varázsolt el alakításaival az évek során.

https://www.youtube.com/watch?v=wbuih7T4IBE

Kurkó József táncos komikus: a tehetséges színész,számos elismerést és díjat tudhat magáénak. Többek között a Turay Ida Színházban elnyerte a Legjobb színész díjat, valamint a Vándordíjat 2022-ben. Az Arany Kotta Díjat a Viva la Musical! ítélte oda neki.Színházi pályafutása során számos neves színházban szerepelt, többek között a Nemzeti Színházban, a József Attila Színházban, a Soproni Petőfi Színházban, a Turay Ida Színházban, az Új Színházban és a Pódium Színházban.Fontosabb szerepei közé tartozik William Shakespeare Rómeó és Júlia"című darabjában Rómeó, Willy Russell Vértestvérek című művében Edward, valamint Falussy Lilla Ricse, Ricse, Beatrice című előadásában Fiatal Nagy Feró szerepe Kiváló tehetsége és sokoldalúsága révén a magyar színházi élet egyik meghatározó alakjává vált, elhivatottsága, tehetsége ámulatba ejti a közönséget.

https://www.youtube.com/watch?v=ggocG7BEVfs

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.