O, ce Veste Minunata!

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 dec 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

In semn de respect fata de Majestatea Sa Regele Mihai I si in urma decretarii doliului national in zilele de 14, 15 si 16 decembrie, spectacolul “O, ce veste minunata!” ce trebuia sa aiba loc in data de 16 Decembrie 2017 s-a REPROGRAMAT pentru data de 28 Decembrie 2017, ora 20:00 si spectacolul din data de 16 Decembrie s-a REPROGRAMAT pentru data de 28 Decembrie 2018, ora 20:00 .
Biletele deja achizitonate raman valabile pentru spectacolele reprogramate din data de 27,28 Decembrie 2017.

Pentru orice informatie va rugam sa ne contactati la office@bilete.ro .

Circul Metroplitan Bucuresti si Marcel Pavel organizeaza unul dintre cele mai mari concerte din acest an.

Pe 15 si 16 decembrie 2017 de la ora 20.00, cunoscutul cântăreț Marcel Pavel impreuna cu familia sa va susține la Circul Metropolitan din București un spectacol extraordinar dedicat Crăciunului. Artistul va evolua alături de cei peste 100 de instrumentiști ai Orchestrei Metropolitane Bucuresti si Corul « Accoustic » – dirijori Ionel Tudor si Daniel Jinga și va avea o serie de invitați surpriză.

Marcel Pavel ne va incanta cu “O, ce veste minunata!” impreuna cu Sasha Pavel – pian, Richard Pavel – pian, Gina Pavel – voce, Miki Pavel – voce si George Pavel – saxofon.

Si pentru ca serile de Craciun sunt magice, Marcel Pavel se va bucura de aceasta magie impreuna cu invitatii sai speciali Monica Anghel, Sanda Ladosi, Corina Chiriac, Alex Parvu – voce, Alis Fainita – soprana, Vlad Mirita – tenor, Andrei Lazar – tenor, Andrei Tudor – pian si Corul de copii “Sunetul Muzicii” – dirijor Cristina Manoliu Savulescu. Bogdan Stanoevici va fi amfitrionul acestor seri magice “O, ce veste Minunata” la Circul Metropolitan Bucuresti .

În atenția persoanelor cu dizabilități

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, institutia acorda gratuitati in limita locurilor disponibile dar nu mai mult de 5 locuri la fiecare Concert gazduit. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare si in baza unor documente doveditoare.

Distribuie aceasta pagina