O, ce Veste Minunata!

Alege evenimentul

15 dec

ora 20:00

O, ce Veste Minunata!

Bucuresti, Circul Metropolitan Bucuresti

Bilete   

de la 60,00 RON

16 dec

ora 20:00

O, ce Veste Minunata!

Bucuresti, Circul Metropolitan Bucuresti

Bilete   

de la 60,00 RON

Circul Metroplitan Bucuresti si Marcel Pavel organizeaza unul dintre cele mai mari concerte din acest an.

Pe 15 si 16 decembrie 2017 de la ora 20.00, cunoscutul cântăreț Marcel Pavel impreuna cu familia sa va susține la Circul Metropolitan din București un spectacol extraordinar dedicat Crăciunului. Artistul va evolua alături de cei peste 100 de instrumentiști ai Orchestrei Metropolitane Bucuresti si Corul « Accoustic » – dirijori Ionel Tudor si Daniel Jinga și va avea o serie de invitați surpriză.

Marcel Pavel ne va incanta cu “O, ce veste minunata!” impreuna cu Sasha Pavel – pian, Richard Pavel – pian, Gina Pavel – voce, Miki Pavel – voce si George Pavel – saxofon.

Si pentru ca serile de Craciun sunt magice, Marcel Pavel se va bucura de aceasta magie impreuna cu invitatii sai speciali Monica Anghel, Sanda Ladosi, Corina Chiriac, Alex Parvu – voce, Alis Fainita – soprana, Vlad Mirita – tenor, Andrei Lazar – tenor, Andrei Tudor – pian si Corul de copii “Sunetul Muzicii” – dirijor Cristina Manoliu Savulescu. Bogdan Stanoevici va fi amfitrionul acestor seri magice “O, ce veste Minunata” la Circul Metropolitan Bucuresti .

În atenția persoanelor cu dizabilități

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, institutia acorda gratuitati in limita locurilor disponibile dar nu mai mult de 5 locuri la fiecare Concert gazduit. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare si in baza unor documente doveditoare.

Distribuie aceasta pagina