Bilete la O cameră doar a ta

Data si locatia

03 apr

ora 19:00

O cameră doar a ta

Piatra Neamt, Teatrul Tineretului, Sala Studio

Bilete   

de la 22,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Teatrul Tineretului Piatra Neamț

după Virginia Woolf
un spectacol de Mariana Cămărășan
adaptare text: Mariana Cămărășan și Adina Suciu
traducere: Anca Dumitrescu și Elena Marcu
video: Vlad Lăzărescu
pregătire canto: Gabriela Pipelea
voci: Victor Giurescu, Daniel Beșleagă, Loredana Grigoriu, Ecaterina Hâțu, Lucreția Mandric
fotografii: Andrei Ceobanu

cu Adina Suciu

O CAMERĂ DOAR A TA este primul spectacol din cadrul Programului „Blind Date“, care aduce față în față un regizor și un actor care nu s-au cunoscut în prealabil.
Plecând de la argumentația Virginiei Woolf cu privire la faptul că, pentru a scrie ficțiune, o femeie trebuie să aibă un venit constant și o cameră doar a ei, spectacolul reprezintă o pledoarie pentru intimitate și o demonstrație de forță în care o femeie ne arată cum se poate sparge suprafața realității doar cu ajutorul unui instrument de scris.

Recomandare de vârstă: 12 ani

Spectacol urmat de discuții cu publicul.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.