Bilete la Nu atingi niciodată victima

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 mai 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Regia: Irina Slate
Textul: Maria Manolescu Borșa
Cu: Ecaterina Hâțu
Scenografia: Andreea-Diana Nistor
Muzica: Ștefan Ruxandra
Light design & video: Cristi Niculescu
Premiera: 12, 13, 14 martie
Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani.

Olga este o mamă care încearcă să își găsească fiul pierdut într-o încrengătură de prejudecăți pe care o ascunde printr-o tăcere tacită. Maria este o fată care caută să își declare sentimentele prietenului ei din copilărie, dar care se lovește de realitatea că dragostea ei va rămâne mereu neîmplinită. Intențiile lor sunt mânate de afecțiunea - pe de-o parte maternă, pe de altă parte amoroasă - pe care o poartă băiatului. Doar că între ei există un blocaj de netrecut, iar unica soluție este acceptarea. Putem vorbi însă de acceptare în adevăratul sens al cuvântului odată ce acest concept vine la pachet cu o condiționare?

Incertitudinile care le sfărâmă orice șansă de a forma o conexiune reală sunt cele care le înghesuie într-un univers propriu din care nu vor sau nu pot să evadeze. Își construiesc în jurul lor o lume care să le corespundă fără să realizeze că, în fapt, devin prizonierele circumstanțelor care stau în spatele izolării lor față de ceea ce este diferit. Fuga de necunoscut devine o condamnare la însingurare și nefericire.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.