Bilete la Nimeni nu-i perfect

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

O comedie spumoasă care îmbină umorul cu emoția și divertismentul cel mai pur cu reflecția matură!

NIMENI NU-I PERFECT este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoția și divertismentul cel mai pur cu reflecția matură. Există, în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioșie care provoacă o undă de tandrețe față de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă și liniștitoare. Un statistician abandonat de soție, pus în situația de a-și creste singur fiica adolescentă și de a-și îngrij tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranța că vor fi publicate și-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reținut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Șansa lui se transformă, astfel, într-un coșmar: editoarea dorește s-o întâlnească pe „autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Soluția? Statisticianul se travestește într-o femeie „bătrână și morocănoasă” ca să poată semna contractul și să încaseze banii. Cum, însă, editoarea este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndragostește instantaneu, spre surprinderea fiicei sale și a tatălui.

NIMENI NU-I PERFECT este un spectacol dedicat publicului larg care vine la teatru să uite grijile de zi cu zi, să se regăsească și să se însenineze.

Pret bilet :

Categoria 1 : 40 lei
Categoria 2 : 20 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina