Nik West

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 oct 2016
momentan nu sunt programate alte evenimente

Supranumita Lenny Kravitz la feminin, chitarista americana Nik West, concertează la București!
Pe 17 octombrie 2016, Nik West, una dintre cele mai spectaculoase chitariste din lume concerteaza la Beraria H din capitala, incepand cu ora 21:00.

Prince i-a laudat prezenta scenica, John Mayer spune despre ea ca este unica, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard ii lauda expresivitatea si talentul muzical. Nik West este, intr-adevar, o aparatie unica pe scenele lumii. Look-ul sau funky ii permite sa se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispozitie, iar show-urile sale sunt dinamice, incarcate de vitalitate si forta. Dave Stewart de la Eurythmics spune despre ea ca este „varianta feminina a lui Lenny Kravitz”, iar insusi Lenny Kravitz a fost atat de impresionat de talentul ei incat si-a dorit sa o cunoasca personal.
Impreuna cu Hubie Wang, RJ Norwood Jr., Ariel Bellvalaire, Chris Turner, Paris Toon si Nichelle West, artista propune un show de exceptie si o seara de neuitat.

https://www.youtube.com/watch?v=CnSRMLxOUPQ/.


Nik West s-a nascut in Phoenix, Arizona, intr-o familie de muzicieni. Tatal sau a invatat-o sa cante la chitara, insa in liceu, dupa ce a ascultat You Wanna Be Startin Somethin’ a lui Michael Jackson, s-a indragostit de farmecul basului si a decis sa-l studieze. Muzica nu este insa singura pasiune a lui Nik. Din punct de vedere academic, ea a fost o studenta cu 10 pe linie, iar la finalul liceului a primit numeroase oferte de a continua studiile la facultati de renume. Dragostea pentru muzica a fost prioritara si a decis sa continue pe un drum cu valente artistice. Cu toate acestea, ea a avut pentru un timp un blog dedicat matematicii si a oferit meditatii la chimie si matematica unor copii fara posibilitati materiale.

Desi initial a dorit sa-si construiasca o cariera bazandu-se pe aptitudinile extraordinare de instrumentista pe care le-a capatat in timp, Nik a fost sfatuita de producatorul impreuna cu care se pregatea sa inregistreze albumul In The Nik Of Time sa isi foloseasca si abilitatile vocale. Astfel, a luat nastere un proiect aplaudat in toata lumea si o artista a carei energii, dupa cum spune si Steven Tyler (Aerosmith), o simti de indata ce te afli in prezenta ei.

Pret/bilet:

Categoria A - 60 lei
Categoria B - 45 lei
Categoria C - 35 lei

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea