Nik West

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Supranumita Lenny Kravitz la feminin, chitarista americana Nik West, concertează la București!
Pe 17 octombrie 2016, Nik West, una dintre cele mai spectaculoase chitariste din lume concerteaza la Beraria H din capitala, incepand cu ora 21:00.

Prince i-a laudat prezenta scenica, John Mayer spune despre ea ca este unica, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard ii lauda expresivitatea si talentul muzical. Nik West este, intr-adevar, o aparatie unica pe scenele lumii. Look-ul sau funky ii permite sa se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispozitie, iar show-urile sale sunt dinamice, incarcate de vitalitate si forta. Dave Stewart de la Eurythmics spune despre ea ca este „varianta feminina a lui Lenny Kravitz”, iar insusi Lenny Kravitz a fost atat de impresionat de talentul ei incat si-a dorit sa o cunoasca personal.
Impreuna cu Hubie Wang, RJ Norwood Jr., Ariel Bellvalaire, Chris Turner, Paris Toon si Nichelle West, artista propune un show de exceptie si o seara de neuitat.

https://www.youtube.com/watch?v=CnSRMLxOUPQ/.


Nik West s-a nascut in Phoenix, Arizona, intr-o familie de muzicieni. Tatal sau a invatat-o sa cante la chitara, insa in liceu, dupa ce a ascultat You Wanna Be Startin Somethin’ a lui Michael Jackson, s-a indragostit de farmecul basului si a decis sa-l studieze. Muzica nu este insa singura pasiune a lui Nik. Din punct de vedere academic, ea a fost o studenta cu 10 pe linie, iar la finalul liceului a primit numeroase oferte de a continua studiile la facultati de renume. Dragostea pentru muzica a fost prioritara si a decis sa continue pe un drum cu valente artistice. Cu toate acestea, ea a avut pentru un timp un blog dedicat matematicii si a oferit meditatii la chimie si matematica unor copii fara posibilitati materiale.

Desi initial a dorit sa-si construiasca o cariera bazandu-se pe aptitudinile extraordinare de instrumentista pe care le-a capatat in timp, Nik a fost sfatuita de producatorul impreuna cu care se pregatea sa inregistreze albumul In The Nik Of Time sa isi foloseasca si abilitatile vocale. Astfel, a luat nastere un proiect aplaudat in toata lumea si o artista a carei energii, dupa cum spune si Steven Tyler (Aerosmith), o simti de indata ce te afli in prezenta ei.

Pret/bilet:

Categoria A - 60 lei
Categoria B - 45 lei
Categoria C - 35 lei

Distribuie aceasta pagina