Bilete la Nenumitul Edi Carlan

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 sept 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Va asteptam cu drag la o comedie traznet, ”Nenumitul Edi Cârlan”, iar in deschidere veti avea parte de un concert minunat alaturi de naistul Costel Enache, Dragos Badoi, fost component al Directiei 5 si cantareata Valentina Visarion.
Spectacolul “Nenumitul Edi Cârlan” este chiar produsul realității noastre, o realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate povesti.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze pline de haz, dar si amare, din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce, de aceea este si inevitabil. Toți încearcă să îl dezlege de sinele său, oferindu-i o poartă spre Rai.
Toate peripetiile lui Edi sunt relatate cu mult umor, dar si cu o doza de ironie.
Haideți să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu și vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bilețel cu: „mă întorc în 5 minute”.

Un spectacol cu Eduard Cîrlan.
In concert: Costel Enache, Valentina Visarion Mingopol, Dragos Badoi
Un text de Alexandru Unguru
Scenografia: Cristian Stănoiu
Regia: Alexandru Unguru
Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.