Bilete la Muzica pentru copii in filmul românesc (Turneu național)

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mai 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul de copii și tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române


DISTRIBUȚIE
Dirijor: Adrian Morar
Scenografie: Magdy Hawash
Dirijor cor: Luminiţa Guţanu Stoian

Soliste cor: Maria Cazacu, Serghie Ana-Maria, Filoteea Chiriac

Corul de copii și tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

DESCRIERE
Publicul se va bucura de un program unic prin concept şi extrem de atractiv prin orchestraţiile realizate special de maestrul Eugen Dan Drăgoi, la partitura Mama, şi maestrul Ioan Dobrinescu, la partitura Veronica.
Proiectul este unic pe plan national si international, cu o idee si un concept ce îi aparțin dirijoarei Luminița Guțanu Stoian. Spectacolul va cuprinde proiecții realizate de Media Team, coordonator Alexandra Moza.
Prin acest concert, se dorește a readuce în faţa spectatorului muzica românească de film dedicată copiilor şi a deschide apetitul tinerelor generaţii pentru muzica românească, iar pentru celelalte categorii de vârstă evadarea în copilărie şi savurarea muzicii de calitate.
Spectacolul va aduce bucuria reconectării la emoția filmului românesc, prin intermediul artei unor virtuozi ai genului, fiind adresate publicului de toate vârstele.
Parteneri media: TrinitasTv, Radio Trinitas, Ziarul Lumina, Radio România Muzical
Spectacolul nu are o pauză și se încheie în jurul orei 20:00.
Vârsta recomandată: 5 +

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.