Bilete la Muzica magiei - Magia muzicii cu Paula Seling si Ana Maria Margean

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pregătiți-vă pentru o seară plină de divertisment, programată marți, 21 martie 2023, de la ora 19, la Palatul Național al Copiilor, când Paula Seling, Corul de copii Meloritm, Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc, câștigătoare a emisiunii ”Românii au talent” în 2021, Darius Mabda, strălucitul dansator, câștigătorul premiului cel mare al sezonului 12 și al premiului de Originalitate de la ”Românii au talent” și Leonard Iozefini, renumitul magician și iluzionist, vor urca pe scenă pentru un spectacol unic sub denumirea ”Muzica magiei - Magia muzicii”.

Ana Maria Mărgean, vă aduce personajele sale animate, între altele Păpușa Lizzy, la viață prin talentul său uimitor de ventrilocism. Spectatorii vor fi încântați să vadă cum personajele sale au personalități distincte și voci unice, care sunt aduse la viață prin abilitățile sale de a vorbi și cânta fără să-și miște buzele.     

Darius Mabda, va aduce magia dansului, pe lângă muzică și va umple scena cu multă pasiune și bucurie.

Leonard Iozefini, magicianul și iluzionistul renumit, va aduce propria sa magie la Palatul Copiilor, captivând publicul cu trucurile sale uimitoare și iluziile care lasă spectatorii cu gura căscată. Spectacolul său interactiv va implica publicul în acțiune, creând o experiență unică și captivantă pentru fiecare persoană din sală.

Corul Meloritm, format la Palatul Copiilor, dirijat de doamna Elena Nicolai, este un grup vocal de copii talentați și pasionați, care vor prezenta o varietate de genuri muzicale. Corul a cântat în numeroase concerte și evenimente importante.

Invitata specială din acest concert este Paula Seling, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, artistă cu o carieră impresionantă, ea va aduce un plus de energie și emoție spectacolului.
Vă așteptăm cu drag la acest spectacol minunat, care va avea loc la Palatul Copiilor, pe 21 martie 2023, începând cu ora 19. Este potrivit pentru toate vârstele și cu siguranță va fi o seară de divertisment și surprize. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.