Bilete la Muzica Desenelor Animate

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Filarmonica Dinu Lipatti marchează Ziua Internațională a Copilului printr-un proiect comun, care aduce muzica din îndrăgitele desenele animate mai aproape de copii.

Prin proiectul,, Muzica desenelor animate”, organizatorii doresc să-i inițieze pe copiii în domeniul muzicii clasice, ușor de ascultat, cu melodii din celebrele desene animate: Aladdin, The Aristocats, Frozen, The Beauty and the beast, Batman și Harry Potter. Marți, 1 iunie vor fi organizate 2 concerte, de câte 200 de persoane, în parcul Dr. Fátyol Rudolf, din jurul Turnului Pompierilor, de la ora 18.00 și de la ora 20.00. Părinții sunt invitați să îi însoțească pe copii.

Intrarea se face prin bilete gratuite, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 200 de bilete pentru concert. Intrarea se va face prin scanarea biletelor tipărite sau digitale, la intrările special amenajate dinspre Piața Libertății și Piața Jean Calvin. Porțile se vor deschide la ora 17.00 și la ora 19.00.

În caz de condiții meteorologice nefavorabile, concertele se vor organiza în clădirea Filarmonicii. Se vor respecta prevederile privind combaterea COVID-19, purtarea măștilor de protecție și distanțarea fiind obligatorii. Biletele se vor pune la vânzare de vineri dimineața, linkul fiind:

Copilăria este lumea pe care o purtăm cu noi toată viața. O lume în care suntem invitați să pătrundem când suntem adulți prin copiii noștri. Suntem datori să le oferim alternative sănătoase de distracție și de petrecere a timpului liber, care să îi facă mai fericiți și prin care odată cu ei să ne hrănim și noi sufletele de copii.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.