Bilete la Musicolor #1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

URUBU Marinka
https://soundcloud.com/urubumarinka

Raman
https://soundcloud.com/ramanmarian

TZUC
https://soundcloud.com/tzucman

Moduler
https://soundcloud.com/moduler

Spler

Ce fain e când dansezi cu ochii închiși și zâmbești până la urechi. Sau când lași sunetul să preia controlul. Sau când ești o mică euglenă într-o mare de oameni toți pe un singur ritm.

Asta e culoarea muzicii.

#Musicolor e o serie făcută din dragoste pentru muzica de pe tot Pământul și pentru toți Oamenii. Musicolor e în toate limbile și în toate ritmurile pentru toate rasele și toate inimile.

Vrem să facem asta alături de voi! Să aducem din nou zâmbetul pe ringul de dans, nebunia, creativitatea, versurile, decorul, costumele, prietenia, politețea, diversitatea și tot ce e mai colorat.

Online ticket: 20 lei
At the entrance: 20lei <- 00:00 -> 25lei
Girls: free, it's almost spring!


Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.