Bilete la Musical est

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

APASSIONATA -NIGHT OF MUSICAL
MAHÓ ANDREA&SASVÁRI SÁNDOR&SERBÁN ATTILA

A musicalirodalom legszebb dalai egy csipetnyi humorral.Izgalmas este vár ránk június 9-én Brassóban a Zenei Kavalkádon, ahol a színházvilág három kiváló művésze, Mahó Andrea, Sasvári Sándor és Serbán Attila lép színpadra egy különleges műsorral. Az esemény igazi kulturális csemegét ígér, amelyen a musicalirodalom legszebb dalai kelnek életre.

Az est folyamán a közönség olyan ikonikus előadások legnépszerűbb dallamaiban gyönyörködhet, mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, My Fair Lady, Meseautó, Miss Saigon, és még számos más klasszikus. A zenei repertoár gazdag és változatos, minden korosztály számára felejthetetlen élményt kínál.

Mahó Andrea, Sasvári Sándor és Serbán Attila előadásában a minőségi szórakozás garantált. A művészek közötti kémia és a dalokhoz kapcsolódó finom humor további színt visz az estébe, biztosítva, hogy a közönség minden tagja jól érezze magát.

Az előadás nem csupán a zenéről szól; a stílus és a romantika mellett a próza is fontos szerepet kap. A művészek elragadó előadásmódja és karizmatikus jelenléte garantáltan elbűvöli a közönséget, és mély benyomást hagy minden nézőben.

Ez az este tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra és a feltöltődésre egy elegáns és inspiráló környezetben. Csatlakozzon hozzánk az Orfeumban, és élvezze a musicalek varázslatos világát, ahol a zene, a humor és a művészi kiválóság találkozik. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló kulturális élményt, amely örökre emlékezetes marad!
Fellépőkről bővebben:

Mahó Andrea: Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő, színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemem diplomázott. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Hangjával és tehetségével már több ízben elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és előadóművészeket, mint Rhoda Scott, José Cura.Széleskörű repertoárja és kiváló énektudása révén a magyar színházi élet kiváló és meghatározó alakja.
https://www.youtube.com/watch?v=6imR_F4qExw

Sasvári Sándor, magyar színművész, zenész és lovas, a magyar színházi és zenei élet meghatározó alakja. Díjai között szerepel a Jászai Mari-díj, EMeRTon-díj, az Artisjus-díj, Príma Díj, a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje....Főbb főszerepei és színházi munkái közül: Jézus Krisztus Szupersztár - Jézus (Madách Színház)Nyomorultak - Jean Valjean (Madách Színházban és Duisburgban első szereposztásként 2 éven kereszül), Dorian Gray -(London), Evita - Che Guevara (Madách Színház)Operaház Fantomja - Fantom (Madách Színház)István, a király - István (Szörényi Levente - Bródy János rockopera) és számos népszerű előadás. Emellett aktív díjugrató és a Szőcs Géza Magyar Történelmi Színház alapítója. A magyar musical egyik kiemelkedő tehetsége és prominens személyisége.

https://www.youtube.com/watch?v=_bpTTbVdmvU

Serbán Attila: színművész, énekes Kárpátalján Ungváron diplomázott táncpedagógus-koreográfus szakon.Színházi karrierjét Debrecenben kezdte, majd a Rock és Musical Színházban folytatta, ahonnan egyenes út vezetett a legnagyobb magyarországi zenés színházakba, mint például a Budapesti Operettszínházba illetve a Madách Színházba aminek oszlopos tagja. Feledhetetlen játéka a Macskákban, a Mary Poppinsban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, Hairben, Aranyoskám, Rocksuli, Pretty Womanban stb… legendás. Színészete nem csupán kiváló, hanem egyedülálló személyiségét is belecsempészi minden szerepébe.Részt vett külföldi előadásokban is, például a Theater an der Wien Elisabeth előadásában. A magyar musical színtér meghatározó tehetsége és kiemelkedő alakja, nemcsak színházi, de zenei és televíziós produkciókban is aktív. Hangja bűvöletteljes tisztasággal és érzelmes mélységgel öleli körbe a publikumot.

https://www.youtube.com/watch?v=yiaT7KYcf60

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.