Mostenirea

Data si locatia

03 mar

ora 19:00

Mostenirea

Bucuresti, Teatrul Coquette

Bilete   

de la 30,00 RON

Olga Delia Mateescu este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie misterioasă și plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur.
În urma unei călătorii în Martinica, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații care mai de care mai dificile. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui?
„Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește?
Cu: Olga Delia Mateescu
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonța
Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Olga Delia Mateescu is the "heirloom" of the Coquette Theater. Mireille Petit, a mysterious and charming woman, fulfills her dream of living, living in Paris and being a French citizen. What did she sacrifice for this dream? He became captive in his own dream, without any way to escape, and is like a bird in a gold cage.
Following a trip to Martinique, a sister replaces the other, relying on the physical resemblance between them. Hence, the dangers of being discovered are beginning to appear, and now the secret of the sister's secret takes her by surprise, placing her in situations that are more difficult. She keeps a video diary to linger her loneliness. Who can tell?
"Heritage" by Lucia Verona is a show full of surprises and mystery, elegant, a combination of comedy, drama and mystery, a tasteful champagne show. What is the heritage? Who, what, and from whom does he inherit?
With: Olga Delia Mateescu
Scenography: Daniel Divrician
Directed by: Ingrid Bonţa
Reservations at: 0754 990 017 or rezervari@teatrulcoquette.ro

Distribuie aceasta pagina