Milionul, nepoatele si milionara

Alege evenimentul

28 ian

ora 19:00

Milionul, nepoatele si milionara

Bucuresti, Teatrelli

Sold Out   

bilete epuizate

10 feb

ora 19:00

Milionul, nepoatele si milionara

Bucuresti, Teatrelli

Bilete   

de la 39,69 RON

Milionul, nepoatele și milionara

De Ken Ludwig

Cu: Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc, Cosmin Seleși/Alexandru Prica, Lucian Ghimiși, Raluca Ghervan, Adelina Toma, Valeria Stoian, Adrian Gheorghe, Alexandru Prica/Alexandru Vlad Munteanu, Vlad Lință, Timotei Grămesc
Regia: Șerban Puiu
Scenografia: Luana Drăgoiescu

Piesa “Milionul, nepoatele și milionara” este o comedie bulevardieră pe teme shakespeariene în care, plecând de la o tematică shakespeariană, autorul crează o comedie bulevardieră extrem de savuroasă. Tipologiile shakespeariene evoluează în registrul bulevardier și situațiile de comedie bulevardieră se alcătuiesc pe canavaua subiectului shakespearian.
Autorul extrage fructuos tot ce este mai bun în comedia bulevardieră și din cea shakespeariană și crează un text unic, extrem de original, cu un potențial comic nelimitat, ce oferă prilejul pentru recitaluri actoricești de excepție.

Acesta este motivul pentru care, ca regizor, am ales acest text; ca să ofer colegilor mei actori bucuria unor roluri comice de excepție.
În spectacolul de față se întâlnesc mai multe generații de actori, așa încât tineri debutanți joacă alături de actori în plin avânt profesional, dar și cu actori de mare experiență. Studenți (Adelina Toma, Alexandru Prică, Vlad Lință și Timotei Grămesc), debutanți (Valeria Stoian, Adrian Gheorghe), tineri actori (Raluca Ghervan), actori în plină maturitate artistică (Cosmin Seleși, Lucian Ghimiși) și veterani ai scenei (Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc).

Durata spectacolului – 2 ore 45 min cu 1 pauză

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani

Distribuie aceasta pagina

)