Micul Print

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 oct 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teatrul Stela Popescu anunță, cu bucurie, premiera spectacolului
MICUL PRINȚ
un concept teatru – dans, de Ioana Macarie
adaptare după povestea lui Antoine de Saint Exupery

Teatrul Stela Popescu își propune pentru stagiunea 2018 – 2019 să continue promovarea și dezvoltarea culturală în cadrul categoriei de vârstă preșcolară, școlară și tânără, într-o manieră constructivă și responsabilă.

Micul Prinț este un spectacol de teatru – dans despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere drumul către simplitatea vieții. Adultul face o călătorie în sens invers și descoperă importanța inocenței în viața adultă. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu.

De ce teatru – dans? Pentru că lectura cărții nu este deloc simplă, iar mesajele din poveste se adresează unei vârste minime de 10 ani, dar mai ales adulților. Dansul este un limbaj universal care transmite emoții și care poate traduce mesaje complicate pe înțelesul copiilor mai mici de 10 ani. Va fi mimică, pantonimă, dans contemporan, balet, dans sportiv, hip – hop și orice fel de stil de mișcare personală pe care o poate adăuga actorul sau dansatorul. O creație unică, sensibilă și foarte specială.

Micul Prinț, un spectacol de autor în care adaptarea, scenariul, regia și coregrafia sunt semnate de coregraful Ioana Macarie
Costume și scenografie – Oana Drăghici
Sound design – Teodor Pisai
Light design – Ionuț Dumitrașcu

Categorie de vârstă – 4+
Durată spectacol – 60 minute (fără pauză)

Video

Distribuie aceasta pagina

)