Bilete la Mickey Bucătarul

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Mickey Bucatarul
Spectacol muzical de mascote si personaje
Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela, Prezentator
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party
Mickey si prietenii sai vin la Simleul Silvaniei!
Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.
Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.
Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.
Amplificam misterul si cu un invitat surpriza - Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.
Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!
Durata spectacolului: 50 minute
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)
Locatia : Casa Orăşenească de Cultură Simleul Silvaniei
Biletele se gasesc online pe site-ul Bilete.ro, Oficiile Postei Romane, Magazinele Germanos/Telecom si la sala de spectacol
PRET BILETE:
VIP: 25 lei
Categoria I: 19 lei
Categoria II: 15 lei
Categoria III: 12 lei
IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.