Bilete la Mega-PETRECERE de Mos Nicolae

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 dec 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Legenda lui Moș Nicolae (30 min) + MagiPetrecerea cu Mos Nicolae (1 h)

Când? 2 decembrie, orele 11:00/ 3 decembrie, orele 11:00
Duratǎ: 30 min spectacolul de teatru + 1 h petrecerea

Vǎ asteptǎm cu mic, cu mare, la un spectacol formidabil: Legenda lui Moş Nicolae - un spectacol de teatru interactiv marca LumiLand!
Imediat dupǎ petrecere am pregǎtit o Mega Petrecere pentru micuti, unde invitatul special va fi chiar Moş Nicolae şi unde cei mici vor primi cadouri.

Demult, demult, era un tatǎ harnic, bun şi muncitor. Acesta avea trei fete. Regele a dat anunț cǎ fata care îi va aduce cele mai multe daruri se va mǎrita cu fiul lui, PRINȚUL, astfel devenind şi ea PRINȚESǍ.
Dar tatǎl celor trei fete era şi el sǎrman. De unde sǎ strângǎ el avere şi zestre pentru mǎcar una dintre cele trei fete ale sale?
A venit noaptea şi bǎtrânelul s-a pus la somn. Dar cine credeți cǎ a auzit gândurile bǎtrânelului? Chiar Moş Nicolae! Pentru cǎ ziua Moş Nicolae era Regele Regatului, iar noaptea se transforma şi venea ca Moş Ene pe la gene.
Credeți cǎ il va ajuta Moş Nicolae pe bǎtrânel? Şi dacǎ da, cine dintre cele trei fete va deveni Prințesǎ?
Existǎ un singur mod de a afla!

Locurile sunt LIMITATE!

Preț: 60 RON copil/ 35 RON adult

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.