Bilete la Martisorul

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

O poveste frumoasă, o creație originală, în care personaje vestite din folclor, precum Moș Viscol, Baba Dochia, preafrumoasele anotimpuri (Primăvara, Iarna), Ghiocelul - Vestitorul Primăverii, îi vor înveseli pe copii și îi vor ține cu sufletul la gură, în așteptarea primăverii.

Baba Dochia își leapădă ușor-ușor și al cincilea cojoc; primăvara stă să vie. Dar Moș Viscol, ursuz și rece, s-a plictisit să tot lase de veacuri primăvara să vină și, de aceea, prin minciuni o răpește pe Baba Dochia și o închide la el în turn, într-o încăpere mică-mică, pentru ca aceasta să nu-și mai poată da jos din cojoace. Face o vrajă și pământul va îngheța, oamenii vor uita de soare și de căldură. Însă Ghiocelul și Primăvara nu pot suporta o asemenea nenorocire și pleacă să vadă cine a pus la cale așa ceva. Tocmai când apare Primăvara, slăbită de atâta îngheț, se aude și Iarna, care face o zarvă nemaipomenită. Se sperie, iar cele două, Primăvara și Iarna, de altfel surori, încearcă să se alunge una pe cealaltă. Slăbită, Primăvara pleacă. Dar când Iarna se apropie de Ghiocel, acesta o păcălește si cântă cântecelul primăverii. Iarna o ia la goană, enervată de cântec.
Ghiocelul și Primăvara merg la castelul Moșului, o eliberează pe Baba Dochia și, astfel, întreaga lume e salvată: soarele strălucește din nou, natura reînvie și, până iarna viitoare, Moșul va sta legat cu o frânghie de culoare roșie și albă.
Conflictul antrenant îi va face pe copii să râdă și, de asemenea, să nu uite niciodată că, dacă ești deștept și curajos, totul este posibil.
Spectacolul durează 40’ şi în faţa copiilor actorii vor interpreta 5 personaje: Moș Viscol, Baba Dochia, Ghiocelul, Primăvara, Iarna.

Pret Bilet - 25 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.