Bilete la Martisoare in sunete de primavara

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

La sala DALLES întâmpinăm primăvara împreună cu tradițiile ei, dăruind mărțișoare în sunete de primăvara transpuse pe notele naiului românesc în concertul celebrului artist Nicolae VOICULEȚ în data de 1 martie 2020, ora 19:00.

Nicolae Voiculeț este unul dintre demnii apărători și continuatori ai valorilor autentice, care își are originea în simțirea neamului românesc, fiind un mare artist, care acordă noi dimensiuni muzicii și naiului românesc. Muzician român de renume internațional, promotor al culturii românești, artist care aduce în atenția publicului autenticitatea românească la un nivel înalt de exprimare artistică.

A concertat în fața a numeroase personalități mondiale, de la președinți de stat la familii imperiale, dar s-a implicat intens și în campanii umanitare și de mediu, dăruind oamenilor speranță și credință prin puterea muzicii sale.

În mâna lui, naiul românesc este sacru și mistic. Este naiul care a dobândit sonorități sacre, clasice și universale.

Prin transformarea sunetului instrumentului în rugăciune, iau naștere, infinite mijloace de expresie, care îi îngăduie să traducă muzical, o serie nesfârșită de sentimente.

Muzica (naiul) îi este RUGĂCIUNE, iar sunetul, ROMÂNIA!

Pret Bilete - 50 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.