Bilete la Mariza - Mundo Tour

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

Ce poate fi mai emotionant intr-o luna de toamna tarzie decat reintalnirea cu cea mai spectaculoasa si cea mai rafinata cantareata de muzica fado a momentului, MARIZA, intr-un concert ravasitor, la Sala Palatului, pe data de 19 noiembrie 2016, de la 20.00.

Intrarea va fi permisa incepand cu ora 19.00!

Intr-un singur deceniu, Mariza a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte, peste tot in lume. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a cucerit inima ascultatorilor, o voce aparte, in cel mai pur sens!

NOUA REGINA A MUZICII FADO este MARIZA, fiind artista cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei!

In anul 2004, solista primeşte premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia, dar si European Border Breakers Award. De asemenea, tot in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cantat in duet alaturi de Sting piesa "A Thousand Years”.

Iata ca Diva este, din nou, in turneu european. “MUNDO” se numeste cel mai nou album dupa o pauza de 5 ani de la ultimul sau material.

Instrumentisti de valoare o vor acompania pe miraculoasa MARIZA. Chitara portugheza, chitara clasica, basul acustic, tobele si elementele de percutie, toate pret de doua ceasuri pe scena Salii Palatului, timp in care MARIZA va interpreta atat piese mai vechi cat si cele mai noi secvente de pe materialul aparut anul trecut.

Pret bilet:

Categoria VIP - 299 lei
Categoria 1 Presale - 99 lei perioada (27 iunie-24 iulie 2016)
Categoria 1 - 199 lei perioada (25 iulie -19 noiembrie 2016)

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.