Margineanu-Zarita

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 feb 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Mihai Margineanu prezinta coloana sonara „Las Fierbinti” si lanseaza albumul „Fum de taverna” in concert la Sala Palatului

Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta „Zarita”, coloana muzicala a unuia dintre cele mai iubite seriale din Romania, „Las fierbinti”. In plus, artistul canta in premiera piesele extrase de pe cel mai nou album al sau, „Fum de taverna”.

Fanii vor putea canta alaturi de artistul preferat piese precum „Zarita Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurala”, dar si unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale - „Ma iubeste femeile”, „Femei, femei” si „Gore din Chitila”. Mai mult decat atat, toti cei prezenti la eveniment vor putea achizitiona albumul „Zarita”, exclusiv pe durata spectacolului.

Cantaret, compozitor si actor, Mihai Margineanu este un artist roman ce a cucerit publicul cu piesele sale de muzica folk si pop rock. Muzica sa este inspirata din folclorul roman si dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic. De-a lungul timpului, Margineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidinga”, „Trecea un tigan saracu’” si multe altele.

Biletele se vor gasi in reteaua Bilete.ro,Magazinele Germanos,InMedio,Posta Romana.

VIP 1-400 lei
VIP 2-200 lei
Categoria 1- 120 lei
Categoria 2-100 lei
Categoria 3-90 lei
Categoria 4-50 lei

Distribuie aceasta pagina