Bilete la Marea Tzopaiala

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Marea Tzopăială este un eveniment de sport prin care Fundația Inovații Sociale Regina Maria strânge bani pentru copiii din cele 2 centre educaționale ale sale din Băneasa și Clinceni. Sunt 200 de copii care vor să învețe și să ajungă mari și care și-au făcut o promisiune: aceea de a învăța și de a nu renunța niciodată la școală.
Este un eveniment dedicat pasionaților de sport, în cadrul lui având loc activități atât pentru bărbați și femei, cât și pentru copii. Condiția fizică nu este necesară, ci doar dorința de a face bine!
Activitățile sport sunt dedicate adulților, dar avem și clase de sport pentru copii: kangoo jumps, aerobic, zumba, kick-boxing, fotbal.
Ne vom juca și jocurile copilăriei, de care ne e dor tuturor: șotronul, rațele și vânătorii, elasticul și alte jocuri.

Prețul unui bilet este de 50 de lei și ne va ajuta să oferim o masă caldă unui copil timp de 3 zile!

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.