Bilete la Mama, multumesc!

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

DISTINTO – MAMĂ, MULȚUMESC

Formația DISTINTO va susține la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (bd. Octavian Goga, nr.1, București) în data de 17 martie 2019, ora 19.00, spectacolul intitulat „Mamă, mulțumesc!”, un spectacol organizat de Tao Records în parteneriat cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.
        
Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei 3 tenori de la Distinto ne propun un spectacol în luna Mărțișorului, de data aceasta dedicat celei mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi, cea de la care pornește călătoria noastră în această lume, MAMA.

Cei  trei, Octavian Dobrotă, Marius Olteanu și Mihai Radu, care formează prima trupă pop-opera din România, ne invită la o seară melancolică, plină de recunoștință, o confesiune despre copilăria și drumul în viață, printr-o serie de melodii nemuritoare precum „Mulțumesc, iubită mamă”, „Per te”, „Mamma”, abordate în manieră pop-opera, dar și piese proprii ca „Aripi să zbori” sau „Nu vreau să te pierd”.

Se anunță un spectacol de înaltă ținută și mare rafinament pentru toți iubitorii de artă.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” (bd. Octavian Goga, nr.1, București) și online de pe bilete.ro.
Prețul biletelor este de 80 lei și 50 lei.
Elevi/studenți – 12 lei
Pensionari – 25 lei
Reducerile pentru studenți, elevi și pensionari se aplică doar pe rândurile 18, 19.

Pentru rezervări sunați la tel: 0726231802.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.