Bilete la Mamă, mi-am pierdut mâna!

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 apr 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

de Maria Kontorovich

Adolescența este vârsta la care începem să ne căutăm locul și rostul în lume. De cele mai multe ori, această căutare identitară înseamnă trecerea prin experiențe esențiale, uneori dureroase.
Alexandru Mâzgăreanu ne propune un spectacol plin de energie și de sensibilitate despre neliniștile acestei vârste. Mașka, personajul principal, este o adolescentă care încearcă să facă față presiunii sociale și familiale evadând, din când în când, într-o lume imaginară, a super-eroilor. Ca orice adolescentă, Mașka simte nevoia să se afirme, să își definească identitatea; în același timp, tânjește să fie acceptată de grup și copiază modele. Vrea să fie cea mai bună, să facă ceva extraordinar, să fie memorabilă, astfel încât grupul și familia să o prețuiască.

Spectacol recomandat persoanelor peste 16 ani.

Traducerea: Raluca Rădulescu
Regia: Alexandru Mâzgăreanu
Decor: Romulus Boicu
Costume: Alexandra Mâzgăreanu
Muzică: Alexandru Suciu
Acrobații: Marian Peter

Distribuția:
Mașka: Aida Avieriţei
Kostia, Vladik, Mișka, un băiat - Emanuel Becheru
Starman - Dragoş Ionescu
Katia - Cristina Mihăilescu
Dașa - Cătălina Bălălău
Sașka, Ania - Corina Grigoraş
Mama - Sabina Brânduşe
Tanti Sveta - Cătălina Eşanu
Bunica - Loredana Grigoriu
Nenea Fedea, bunicul Tudor Tăbăcaru
Tanti Olga - Gina Gulai
Nenea Luca - Dan Grigoraş
Petea, un băiat - Florin Hriţcu

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.