Bilete la MAHLER&MENDELSSOHN

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

MAHLER & MENDELSSOHN, două genii muzicale ale secolului XIX, a căror muzică se va contopi într-o seară specială, desfășurată în atmosfera deosebită a Bisericii Piariste din Cluj-Napoca.
Prima lucrare a serii va aduce în atenție muzica scrisă de Mendelssohn pentru gloriosul Octet de coarde, scris în 1825, la doar 16 ani, fiind astăzi considerat o capodoperă a literaturii muzicale camerale. Conrad Wilson afirmă despre el că „verva sa tinerească, strălucirea și perfecțiunea sa fac din el unul dintre miracolele muzicii secolului al XIX-lea”.
Discursul muzical va fi completat de Ciclul Kindertotenlieder, în care Mahler a atins un echilibru indescriptibil între expresivitatea extremă și o reținere totală, care este îndreptată spre interiorul sufletesc cu o putere cuceritoare ce îl face pe ascultător să audă și să simtă acceptarea inevitabilului.
Te invităm, așadar, să descoperi emoționanta muzică a doi compozitori romantici celebri.
Recitalul se încheie în jurul orei 20:30

Distribuție:
Florin Estefan: bariton
Rareș Munthiu: vioară
Diana Man: vioară
Teodora Buia: vioară
Sonia Vulturar: vioară
Ovidiu Costea: viola
Cristian Suărășan: viola
Vlad Rațiu: violoncel
Diana Știr: violoncel
Aranjament pentru cvartet de coarde realizat de Peter Rosenberg
Scenografia: Magdy Hawash


Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.