Bilete la Magic Bellydance Festival

Alege evenimentul

08 dec

ora 20:00

Opening Gala Show Magic Stars

Oradea, Casa Tineretului

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
09 dec

ora 13:30

Cupa Miss Bellydance România

Oradea, Casa Tineretului

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
09 dec

ora 19:00

V. I. P Gala Show Royal Edition

Oradea, Casa Tineretului

Bilete   

de la 80,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Magic Bellydance Festival Oradea 2023

Mult așteptatul festival internațional de muzică și dans oriental revine cu forțe proaspete și multe surprize! Cea dea de-a cincea ediție a Magic Bellydance Festival va avea loc în perioada 8-10 decembrie la Oradea, în organizarea celebrei dansatoare și instructor de bellydance, Alya și a școlii pe care o conduce, Orientalya Oradea.

“Ediția din acest an reia tradiția întâlnirilor între școli de dans din țară și străinătate pentru a împărtăși bucuria dansului oriental, dar și noi cunoștințe despre această Artă, după ce anii trecuți am fost nevoită să renunț la organizarea festivalului din cauza pandemiei de Covid. Noi toți, comunitatea de dansatori, însă, am continuat să ne pregătim și venim anul acesta cu surprize și mai mari, dornici să arătăm publicului frumusețea și varietatea acestei forme superbe de mișcare!” - Alya, organizatorul festivalului.

Prima zi a festivalului (8 decembrie) aduce pe scena Casei de Cultură a Tineretului din Oradea una dintre cele mai renumite dansatoare din lume, Anna Chepets. Anna, care vine din Ucraina, va susține primul seminar vineri, de la ora 17.00. 

Câteva ore mai târziu, respectiv începând cu ora 20.00, va avea loc primul spectacol din cadrul Festivalului, Opening Gala Show. Pe scenă vor urca invitați din mai multe orașe din țară, dar și din Ungaria, Ucraina, Polonia, Cipru, Serbia.
Prețul unui bilet este de 50 RON și poate fi rezervat pe Bilete.ro

Sâmbătă va fi o zi „de foc”! Ne începem ziua de la ora 10.00 cu Warm Up Class by Stuber Gyongy, profesoară de bellydance din Ungaria, iar de la ora 11.30 unicul profesor de bellydance din România și cel care conduce Soul Belly Dance Academy din Cluj-Napoca, Vlad Jucan, va împărtăși tehnica sa de dans participanților la seminarul de dans oriental.

“Aștept cu mare nerăbdare cea mai tare ediție de până acum a Festivalului din Oradea, Magic Bellydance Festival! - pentru mine, momentul cel mai special din an în privința dansului. Am avut onoarea de a preda și plăcerea de a participa la edițiile anterioare ce au fost un real succes pentru dansul oriental de la noi, astfel recomand cu încredere tuturor pasionaților și iubitorilor de cultură orientală să participe și în acest an la o ediție deosebită având în vedere numărul mare de invitați speciali, cele două gale, competiția și multe alte surprize!
Pentru fiecare dansator este esențial progresul, suntem într-o continuă dezvoltare și cunoaștere, iar acum e un moment perfect pentru asta. Seminariile sunt diversificate, putem învăța câte ceva de la oricine, competiția - o provocare spre progres și evaluare, iar spectacolele ne vor aduce bucurie, apreciere și încurajare, avem cu toții nevoie de asta!
Ne vedem la festival!”- Vlad Jucan.

Începând cu ora 14.00, pe scena Casei de Cultură a Tineretului va începe unicul Concurs de Bellydance din România, Cupa Miss Bellydance România 2023. Toți cei interesați de cultura Orientului Mijlociu, muzica și dansurile din acest areal sunt așteptați să facă parte din publicul nostru spectator. Concurentele la această competiție fac parte din școli de dans din țară și străinătate, cu o experiență de dans de doar câteva luni până la câțiva ani. Ele își vor putea exprima pasiunea pentru dans la următoarele categorii: 1. Professional (Classic/ Mejance ); 2. Miss Bellydance Romania 2023 (classic /Baladi/ mejance); 3. Shaabi Egiptean; 4. Drum solo; 5. Fusion (Salsa bellydance, tango); 6.Saidi; 7. Show Category; 8. Duo Category; 9.Group. Juriul concursului este format din Vlad Jucan, Aruena- Serbia, Anna Chepets- Ucraina, Gyongy Stuber și Kitti Szunomar - Ungaria. Participantele vor fi răsplătite cu diplome, medalii.
Și la acest concurs-spectacol prețul unui bilet este de 50 RON.

Cel mai așteptat moment al festivalului, V.I.P. Gala Show Royal Edition va aduce pe scenă, începând cu ora 19.00, profesori renumiți de dans din Ucraina, Ungaria, Polonia, Serbia.

“Un Festival de dans nu înseamnă doar spectacol, fie că este al elevelor/ elevilor sau al profesorilor. Ci și oportunitatea de a perfecționa tehnica, a încerca noi stiluri de dans, a învăța unii de la alții. De-a lungul anilor pe scena Festivalului au urcat nume importante ca Mahdi Emara, profesor de dans din Egipt sau Artem Uzunov, cel mai bun percuționist din lume”, a mai precizat Alya, organizatoarea Festivalului.

În cadrul Galei, al Festivalului puteți admira creațiile vestimentare de dans oriental ale renumitei case Dinasma Design din Ungaria, o prezență constantă și la edițiile anterioare ale festivalului și, de asemenea, veți putea achiziționa parfumuri arăbești, bijuterii orientale, costume de dans sau antrenament, din cadrul unui mic bazar organizat în incinta Casei de Cultură a Tineretului.
Ambele spectacole din cadrul festivalului (vineri și sâmbătă) vor fi prezentate de binecunoscuta vedetă Deea Maxer, la rândul ei o iubitoare a muzicii și dansului oriental, alături de carismaticul Andrei Dobrea.

“Iubesc și promovez în România muzica, dansul și cultura orientală. Întotdeauna mi-am dorit ca dansul oriental, bellydance-ul să fie dus la nivel de performanță în țara noastră, să fie practicat promovat și înțeles așa cum în țările civilizate este. Mă bucur tare mult că Alya a reușit să facă performanță în acest domeniu și susțin orice activitate pe care o desfășoară și pe care o inițiază. Așadar din data de 8 până pe 10 decembrie voi fi in Oradea alături de ea, alături de profesioniști ce iubesc și promovează acest stil de dans, veniți din toată lumea pentru iubitoarele de dans oriental din România. Așadar vă așteptăm la festival ca să ne bucurăm împreună de tot ceea ce ne aduce acest dans și să fim mai feminine și, de ce nu ?!, mai bune prin această activitate! – Deea Maxer.

Pentru ultima zi a festivalului am pregătit un seminar de dans – tehnică de dans oriental (ora 10.00) susținut de Anna Chepets la care poate lua parte oricine dorește să își îmbunătățească tehnica sau vrea pur și simplu să înțeleagă mai bine dansul oriental, indiferent de nivelul de pregătire la care se află în prezent. De la ora 12.30 am pregătit un seminar de Tribal Bellydance cu profesoara Zsuzso Shererah Sarkozy, invitată specială din Ungaria.

Și, bineînțeles, un astfel de Festival nu se poate încheia fără o petrecere orientală. Așa că vă invităm alături de noi duminică seara (10 decembrie) începând cu ora 20.00. Ne vom răsfăța cu Henna Design by Evelina Bondar și Shisha by Rafail Trypakis.

Sponsorii Festivalului: Dinasma Design- costume orientale și bijuterii, Festival Oriental Fairytales Serbia, Aphrodite Oriental Dance Cyprus, Nur Bellydance Italy, Greece Venus Festival, Bellyday Official Sicily.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.