Bilete la Magic Art Terapia

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Să lucrezi cu copii poate fi dificil dacă nu găsești atitudinea corectă, care să îți aducă deschidere și încredere din partea lor.
Această constatare și experiența de peste 20 de ani în formarea și îndrumarea copiilor și adolescenților l-au inspirat pe Prof. Dr. Andrei Teașcă să lanseze Magic Art Terapia - un curs eveniment cu tehnici de abordare a copiilor și gestionarea interacțiunii cu aceștia.
Structurat pe 3 module a câte 4 ore fiecare, cursul se adresează tuturor specialiștilor care lucrează cu copii, fie că sunt educatori, învățători, profesori, asistenți sociali, medici, terapeuți sau psihologi.
Dintr-o perspectivă multidisciplinară și axat pe elemente practice, cursul oferă uneltele potrivite pentru a te conecta cu copilul, pentru a-i asigura siguranță pe plan emoțional și pentru a ușura setările de acceptare ale intervenției.
“Specialiștii pentru care am creat aceșt curs sunt oameni foarte bine pregătiți și buni în meseria lor. Însă față-n față cu copii, uneori simt că le lipsește ceva pentru a face interacțiunea plăcută și folositoare de ambele părți.
Aici intervin eu și le arăt cum un mic truc, o schema teatrală, un mic obiect sau o vorbă bine ticluită, pot crea magie: adică o conexiune excelentă, relaxare din partea copilului și receptivitate totală în a primi sau a face ceea ce i se cere. Știți copilul care se duce fără teamă și cu zâmbetul pe buze la dentist? Sau elevul care povestește părinților ce prof’ mișto are la școală? Despre asta este vorba.”, explică Andrei Teașcă.

Teoria privind psihologia copilului, metaforele eriksoniene, tehnicile de hipnoză, completate de mici trucuri de magie, jocuri, elemente de actorie și teatralitate vor oferi specialiștilor participanți la curs cele mai potrivite tehnici de interacțiune cu copiii.
“Pe lângă ceea ce le spun și le arăt, am inclus și un mic kit de trucuri, pe care îi învăț să-l folosească. Astfel pot pune în practică chiar de a doua zi ceea ce au descoperit aici. Când vor vedea efectul pe care îl au asupra copiilor, cu siguranță vor fi iremediabil cuceriți de magia Art Terapiei.”, transmite Andrei Teașcă.
După fiecare modul se vor oferi diplome de participare, iar beneficiile cursului se vor vedea rapid: specialiștii își vor putea face mai bine și mai ușor meseria, iar copii cu care aceștia vor interacționa, nu vor mai experimenta emoții negative sau anxietate.
Magic Art Therapy este o metodă inovativă de intervenţie descoperită și dezvoltată de Prof. Dr. Andrei Teașcă, care se bazează pe terapia prin artă combinată: arta magiei, joaca, improvizaţia, metaforele, psihodrama şi drama terapia. Prin metode artistice de intervenţie și având la bază teoria din psihoterapie, se face consilierea şi îndrumarea pentru conştientizarea și reglarea anxietăţii, atacurilor de panică, stresului, fobiilor, problemelor posturale etc.

Cursul 1 începe în data de 1 aprilie 2023 ora 12
Prețul cursului este de 400 ron (kit inclus) durata 4 ore.

Pentru detalii și înscrieri:Telefon 0761334334
Email:cabinetandreiteasca@gmail.com

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.