Bilete la Magia Craciunului la Opera

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 dec 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Barbara Frittoli, Subcarpați, Asturia Girls, Brio Sonores, Daniel Magdal, David Baños, Iana Novac, Octavian Dobrotă și Katiuscia sunt invitați speciali la „Magia Crăciunului la Operă”, spectacolul-eveniment al Operei Române Craiova. Invitaților speciali li se vor alătura soliștii, actorii, Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Pe lângă selecțiile special pregătite de invitați, din fermecătoarea poveste de Crăciun a Operei Române Craiova nu vor lipsi unele dintre cele mai frumoase arii, duete, lucrări corale și instrumentale, momente de dans și îndrăgite lucrări din folclor.

Barbara Frittoli, considerată una dintre cele mai importante soprane ale generației sale, și renumiții tenori Daniel Magdal și David Baños, vor interpreta pe scena din Craiova lucrări muzicale specifice sărbătorilor de iarnă, dar și o selecție de fragmente celebre din repertoriile care le-au adus faima internațională.

Subcarpați, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova
Unele dintre cele mai cunoscute și iubite piese ale trupei Subcarpați vor putea fi ascultate în seara de 18 decembrie pentru prima dată în variantă simfonică, împreună cu Orchestra și Corul Operei Române Craiova, într-un concert unic al grupării cunoscute prin reinterpretarea folclorului în manieră proprie, pasiunea pentru muzică și dragostea pentru valorile tradiționale.

Asturia Girls și Brio Sonores
Cele patru tinere talentate din Ucraina care formează cvartetul de coarde Asturia Girls vor aduce la Sala Polivalentă atmosfera electrizantă care le-a făcut cunoscute în lumea muzicală internațională, iar îndrăgitul cvartet vocal Brio Sonores a ales să petreacă din nou Crăciunul alături de Opera Română Craiova, impresionați de căldura cu care au fost primiți de publicul craiovean.

Iana Novac și Octavian Dobrotă, împreună la Craiova
Soprana Iana Novac, fosta componentă a trupei ASIA, și tenorul Octavian Dobrotă, membru fondator al formației Distinto, vor oferi momente pop-opera încântătoare, așa cum și-au obișnuit publicul de pretutindeni.
Nu va lipsi interpreta italiană Katiuscia, deja cunoscută spectatorilor craioveni, care revine în Bănie cu un moment special pregătit pentru eveniment.

În călătoria muzicală festivă, care îl va avea la conducerea muzicală pe maestrul Dumitru Cârciumaru, spectatorii vor fi purtați de întreaga echipă artistică a Operei Române Craiova: soliștii Renata Vari, Mariana Bulicanu, Lilia Istratii, Ion Timofti și Ioan Cherata, personajele de poveste aduse la viață de actorii Anca Țecu, Edith Mag, Laura Dumitrescu, Laurențiu Nicu, Dan Cornescu, Gabriel Marciu și Sorin Voica, alături de Orchestra Operei Române Craiova (concert maestru: Meda Stanciu), Corul Operei Române Craiova (maestru de cor: Lelia Candoi, dirijor: Florian George Zamfir), solist balet Olguța Ilie și Alex Chera, Ansamblul de Balet al Operei Române Craiova (maestru de balet: Erna Marin) și clasa de balet Attitude a Operei Române Craiova (profesori îndrumători: Olguța Ilie, Erna Marin și Ruxandra Popescu).

Tradiționalul spectacol de Crăciun al Operei Române Craiova este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din regiune, care oferă iubitorilor muzicii, în fiecare an, prilejul de a asculta pagini muzicale memorabile și nume de referință ale artei lirice internaționale. Evenimentul este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local Craiova.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator.Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.