Bilete la Magia Craciunului la Opera

Data si locatia

18 dec

ora 19:00

Magia Craciunului la Opera

Craiova, Sala Polivalenta Craiova

Bilete   

de la 60,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Spectacol-eveniment al Operei Române Craiova

Soprana Barbara Frittoli, trupa Subcarpați și cvartetul Asturia Girls vin la Magia Crăciunului la Operă, duminică, 18 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Craiova. Invitaților speciali li se vor alătura soliștii, actorii, Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Pe lângă selecțiile special pregătite de invitați, din programul spectacolului Operei Române Craiova nu vor lipsi unele dintre cele mai frumoase arii, duete, lucrări corale și instrumentale, momente de dans, lucrări din folclor și tradiționalele colinde.

Barbara Frittoli, considerată una dintre cele mai importante soprane ale generației sale, este aplaudată pe marile scene lirice ale lumii: Metropolitan Opera, La Scala, Wiener Staatsoper și multe, multe altele. Pe scena din Craiova, renumita soprană va interpreta o selecție de fragmente muzicale celebre din repertoriul care i-a adus faima internațională.

Subcarpați, cea mai mare grupare muzicală independentă din România, va cânta, în seara de 18 decembrie, unele dintre cele mai cunoscute și iubite piese ale sale, pentru prima dată împreună cu Orchestra și Corul Operei Române Craiova. Gruparea născută cu mai bine de 10 de ani în urmă din inițiativa lui Bean MC, compusă dintr-un grup de prieteni mânați de pasiunea pentru muzică, este cunoscută pentru reinterpretarea folclorului în manieră proprie, transmițând în urbanul contemporan dragostea pentru valorile tradiționale.

Asturia Girls, cele patru tinere talentate din Ucraina cu o formare clasică la prestigioasa Academie de Muzică Ceaikovski din Kiev, și-au construit propriul stil electrizant care le-a adus succesul internațional. Cvartetul de coarde, care cântă adesea la instrumente electrice, a creat un suflu nou în lumea muzicală, prin reinterpretările și fuziunile clasic-contemporan.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator.Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.