Bilete la Mag – atelier pentru copii si parinti

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 ian 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Andrei Teașcă propune un nou tip de performance marca Teatrul de Magie, un edutainment show, în care spectacolul se îmbină cu educația, iar publicul format din părinți și copii este direct implicat.

Mag este un atelier educativ, relaxant și terapeutic susținut de Prof. Dr. Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie, atelier ce se va baza pe metoda Magic Art Therapy. Prin artele spectacolului (magie, improvizație, joc de rol, metafore) și „trucuri” din psihologie, atât părinții, cât și copiii acestora, vor învăța mai multe despre relația părinte-copil.

Spoiler: se vor dezvălui trucuri de magie!

Laitmotivul atelierului e reprezentat de realizarea unui truc de către copil împreună cu părintele/ părinții – pentru a crea această legătură de taină prin păstrarea secretului trucului magic. De asemenea exprimarea în fața publicului și depășirea tracului ajută oamenii în învingerea fricilor, în general, și în dezvoltarea abilității de a-și exprima liber emoțiile.

Prin acest atelier Andrei Teașcă și-a propus să dea valoare timpului petrecut de copii împreună cu părinții lor prin crearea unei amintiri speciale care să întărească relația și încrederea dintre ei.

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu); accesul se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Pretul Biletului - 30 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.