Bilete la Mag – atelier pentru copii si parinti

Alege evenimentul

24 nov

ora 11:00

Mag – atelier pentru copii si parinti

Bucuresti, Casa Magicianului

Bilete   

de la 30,00 RON

Asigurare En Garde
La acest eveniment iti poti asigura biletele. Afla mai multe aici.
24 nov

ora 17:30

Mag – atelier pentru copii si parinti

Bucuresti, Casa Magicianului

Bilete   

de la 30,00 RON

Asigurare En Garde
La acest eveniment iti poti asigura biletele. Afla mai multe aici.

Andrei Teașcă propune un nou tip de performance marca Teatrul de Magie, un edutainment show, în care spectacolul se îmbină cu educația, iar publicul format din părinți și copii este direct implicat.

Mag este un atelier educativ, relaxant și terapeutic susținut de Prof. Dr. Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie, atelier ce se va baza pe metoda Magic Art Therapy. Prin artele spectacolului (magie, improvizație, joc de rol, metafore) și „trucuri” din psihologie, atât părinții, cât și copiii acestora, vor învăța mai multe despre relația părinte-copil.

Spoiler: se vor dezvălui trucuri de magie!

Laitmotivul atelierului e reprezentat de realizarea unui truc de către copil împreună cu părintele/ părinții – pentru a crea această legătură de taină prin păstrarea secretului trucului magic. De asemenea exprimarea în fața publicului și depășirea tracului ajută oamenii în învingerea fricilor, în general, și în dezvoltarea abilității de a-și exprima liber emoțiile.

Prin acest atelier Andrei Teașcă și-a propus să dea valoare timpului petrecut de copii împreună cu părinții lor prin crearea unei amintiri speciale care să întărească relația și încrederea dintre ei.

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu); accesul se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.