Bilete la Lupul cu Scufita Rosie

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

O fetiță curajoasă și îngrijorată pentru bunica sa bolnavă pleacă la drum, nu înainte de a primi sfaturile mamei grijulii.

Copila fermecată de frumușețea pădurii se abate și stă de vorbă cu grupul de flori parfumate, de la care află că nu e bine să distrugă natura, cu peștișorul de aur care-i îndeplinește dorințele și cu....lupul, care o păcălește că e un cățeluș flămâd și speriat, rătăcit prin pădure.

Bunica zilelor noastre, sătulă să fie mâncată în toate poveștile, nu se lasă mai prejos, când dă de vicleanul lup și îl păcălește ea punându-l la muncă, cu promisiunea de a-l hrăni la sfârșit. În loc de hrană, lupul a mâncat bătaie de la bunica. Aceasta curajoasă îi face și jocul nepoatei care îl îmbracă în nesuferita scufiță roșie. Astfel îmbrăcat, lupul mare și fioros, va ajunge de râsul tuturor. Vânătorul îl anihilează cu o simplă amenințare și totul se sfârșește cu bine. Mămica își găsește fetița, fetița primește o scufiță nouă, așa cum își dorea de mult, mama realizează că trebuie să-și asculte și ea copilul, iar bunica însănătoșită se pune pe dansat. Povețele unei mame sunt importante, la fel de mult cum e și comunicarea copil-mamă.

Spectacol plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți, cu actori și păpuși, Lupul cu scufiță roșie este o parodie amuzantă ce se construiește interactiv cu sala, cu spectatorii.

Vârsta recomandată: peste 2 ani

Durată: 40-45 minute

Pret bilet: 20 lei

Sala este dotata cu aer condiționat. Avem și parcare foarte aproape.
Aveti posibilitatea de a parca in apropierea Salii Dalles, in parcarea subterana Inter.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.