Bilete la LUMIÈRES D’EUROPE - „GEORGE ENESCU, MAEȘTRII ȘI PRIETENII SĂI”

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

LUMIÈRES D’EUROPE AU FESTIVAL ENESCU
CONCERT SUSȚINUT DE BURSIERII PROGRAMULUI ALĂTURI DE MUZICIENII INVITAȚI

PHILIPPE CASSARD pian
DAVID GRIMAL vioară
DIEMUT POPPEN violă
ANNE GASTINEL violoncel

Montalbetti Sonata pentru vioară solo
Enescu Cvartetul cu pian nr. 2 op. 30
Fauré Cvintetul cu pian nr. 2 în do minor op. 115

*Proiect cultural de tip rezidență muzicală aflat sub Înaltul Patronaj al UNESCO. Director artistic: David Grimal.

Proiectul cultural „Lumières d’Europe”
Festivalul Internațional George Enescu are plăcerea de a găzdui la București, în perioada 1-10 septembrie 2023, în cadrul ediției din acest an a festivalului, proiectul cultural „Lumières d´Europe”, proiect de tip rezidență muzicală, aflat la a doua sa ediție, lansat de violonistul francez David Grimal, in calitate de Director Artistic.

Proiectul se adresează unui numar de 15 tinere talente care sunt selectate de către artiștii invitați: Philippe CASSARD (pian), David GRIMAL (vioară), Diemut POPPEN (violă), Anne GASTINEL (violoncel) și Éric MONTALBETTI (compoziție).

Un total de 5 concerte, 4 conferințe, 4 artiști și un compozitor invitați, 4 oameni de știință (Serge Haroche, Premiul Nobel în Fizică, Erwin Kessler, Director Muzeul MARe, Valentina Sandu-Dediu, Rector la New Europe College și Eric Montalbetti, compozitor), 15 tinere talente, 10 zile de rezidență muzicală la București, sub emblema Lumières d´Europe, în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase festivaluri de muzică clasică din estul Europei – Festivalul Internațional George Enescu.

Proiectul este susținut de Institutul Francez și Artexim – prin Festivalul Internațional George Enescu. Parteneri sunt Universitatea Națională de Muzică București, Primăria București prin Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”, Palatul Mogoșoaia, și Teatrul Godot.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.