Loveless - Nelyubov - Gradina cu filme

Data si locatia

25 iun

ora 21:00

REPROGRAMAT pe 25 iun 2018

Bucuresti, Gradina cu Filme

Sold Out   

bilete epuizate

Seara Filmului European: proiecție "Fără iubire"

Duminică, 17 iunie, de la ora 21.00, în cadrul programului „Seara filmului European“ va fi proiectat lungmetrajul de ficțiune "Nelyubov/ Loveless/Fără iubire" (2017), regia Andrey Zvyagintsev.

Sinopsis

Zhenya și Boris trec printr-un divorț dificil, marcat de resentimente, frustrare și învinuiri. Pregătindu-se deja de noile lor vieți, fiecare cu un nou partener, cei doi sunt nerăbdători să o ia de la capăt, să întoarcă pagina - chiar dacă asta presupune să își abandoneze fiul, pe Alexei, în vârstă de 12 ani. Până când, după ce este martorul uneia dintre certurile lor, Alyosha dispare...

La Festivalul de Film de la Cannes, "Nelyubov" a primit Premiul Juriului. Filmul a fost nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film străin și la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin.

Regia Andrey Zvyagintsev
Cu Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov
______________________________________________________________

Seara Filmului European este un proiect lansat în premieră anul acesta în Grădina cu Filme, după succesul serilor de film românesc și din dorința de a promova filmele europene cum se cuvine, un motiv fiind și lipsa lor din programele cinematografelor românești.

Proiectul va fi o rampă de lansare pentru tinerii regizori și producători din Europa, dar și o platformă de expunere și de promovare a filmelor consacrate, într-un mediu dedicat, un spațiu de proiecție neconvențional.

Rezervari disponibile pe Bilete.ro

Distribuie aceasta pagina