Bilete la LOVE

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

La spectacolul Love poţi veni cu iubita (aşa se face), dar să ştii că e genul de spectacol pe care îl poţi vedea şi cu "fosta", şi cu "consoarta", dar şi cu femeia ideală pe care nu ai cunoscut-o încă sau cu fata după care te cam uiţi lung (hai, recunoaşte!)

Love e un nou gen de a face teatru. E contemporan, e viu, e diferit de tot ce ai văzut până acum, e altfel.

E un performance de teatru-dans așa cum ai văzut doar la festivalurile din afară, ce combină mai multe stiluri şi care la final te lasă zdrobit, cu un milion de stări și emoţii.
Are toate ingredientele: umor, sensibilitate, comedie, poezie, şi cea mai nouă combinaţie de teatru.

Love e ceva ce n-ai mai văzut până acum. Fii pregătit pentru o nouă experienţă în teatru.

Love e un spectacol de neratat în care Paul Cimpoieru, artist multidisciplinar şi multipremiat, îmbină fascinant, într-un stil cum sigur nu ai mai văzut niciodată: dansul cu imaginea, fantezia cu realitatea, cuvintele cu tăcerile.

Aşa că... dacă ştii că în dragoste nu e totul doar cu inimioare & beţişoare parfumate & lapte & miere, dacă v-au bătut vecinii în calorifer când eraţi la cuţite în sufragerie, dacă vreodată ţi-a venit să râzi cu lacrimile şiroind pe obraji, dacă nu ţi-ai găsit cuvintele potrivite înainte ca uşa să se trântească definitiv..., atunci e foarte probabil ca HomoLove să rămână spectacolul tău preferat. Şi al iubitei. Şi consoartei. Şi poate şi al fetei după care te cam uiţi lung.

Premii festivaluri:

* Premiu Pentru Concept
** Premiu pentru Regie
*** Premiu pentru Interpretare

Spectacolul a fost prezentat in cadrul unor festivaluri internaționale din: Roma, Paris, Serbia, Ungaria și face parte din trilogia Homo sapiens, alături de Homo Americanus și Zeus.

Concept & Interpretare: Paul Cimpoieru
Cu participarea extraordinara a actriței: Alexandra Stroe / Veronica Stoian
Lights & Sounds: Dana Paraschiv

Durata: 1h
Vârsta recomandată: +16 ani

O producție Compania 9 în parteneriat cu The Creative Moustache

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.